lördag, december 12, 2009

Revansch!

Vi har en fin speldag framför oss idag och jag tror mig ha hittat ett par riktigt bra spel inför eftermiddagen!

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag men har svårt att välja mellan bolagen? Här nedan får du en komplett spelbolagsguide!
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!

Eller är du bara ute efter de bolag som erbjuder bäst bonus?
Klicka här för att komma till bonusguiden!


Spel 24

Chelsea - Everton
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.77 @ Betsafe
Insats: 145 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Chelseas form är dalande för tillfället och man har 3 raka utan seger bakom sig nu. Man ska dock vet att det har varit i cupen mot Blackburn, en svår bortamatch mot hemmastarka Man City och nu senast var det APOEL i Champions League där Chelsea redan var klart för slutspel. Nu kommer man istället heltaggade för match i Premier League på hemmaplan där man är bäst i hela Premier League. Då är det bara seger som räknas! Chelsea har 7 segrar av 7 möjliga på hemmaplan och stabila 20-1 i målskillnad. Man har hållt nollan i 6 raka matcher i Premier League på hemmaplan nu och då har man ändå mött tuffa lag som Man Utd, Tottenham och Liverpool. Nu väntar ett helt annat motstånd och då ska chansen vara mycket bra att spika igen bakåt än en gång.

Everton har det tufft nu, mycket p.g.a. skadeläget i laget. Formen är usel då man inför förra matchen hade 3 raka förluster. Man mötte Tottenham hemma i senaste matchen och man låg under med 0-2 ända till 78e minuten då man gjorde 1-2 för att sedan göra 2-2 i 86e minuten. Noterbart är att Tottenham missade straff på tilläggstid. Nu är det tuffare motstånd plus att man spelar på bortaplan där man bara har 2 segrar och hela 5 förluster den här säsongen. Everton har bevisligen haft svårt för topplagen den här säsongen då förlusterna radas upp: (Arsenal 1-6), (Man Utd 0-3), (Liverpool 0-3) och (Tottenham i cupen på bortaplan 0-2). Nu möter man ett Chelsea som har kört över samtliga dessa motstånd den här säsongen. Ettan känns stenklar i mina ögon!

Chelsea får klara sig utan Bosingwa, Alex, Sturridge, Kalou och Michael Essien.

Everton har det värre då man saknar Anichebe, Arteta, Jagielka, Neville, Vaughan, Osman och Yobo. Distin och Gosling är båda tveksamma till start medan viktige Tim Cahill är avstängd i eftermiddag. Bly tungt för Everton!
Everton vann senast på Chelsea hemmaplan 1994 och efter det har man förlorat 10 gånger och spelat oavgjort 7 gånger. Det mesta talar för att man får inkassera ännu en förlust ikväll!




----------------------------------------------------------------------

Spel 25

Tottenham - Wolverhamtpon
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.78 @ Betsafe
Insats: 145 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Tottenham har gjort det mycket bra den här säsongen och man ligger på en 4e plats i tabellen, formen är helt okej men man har 2 segrar och 2 oavgjorda matcher på de 4 senaste. Segrarna är tagna på hemmaplan medan de oavgjorda matcherna är på bortaplan. Man är betydligt starkare på hemmaplan och man har 5 segrar och 2 förluster på sina 7 hemmamatcher den här säsongen. Tottenham är dessutom ett lag som vet hur man kör över sina motstånd eller vad sägs om 5-0 hemma mot Burnley och ofattabara 9-1 i senaste hemmamatchen mot Wigan. Nu väntar ett ännu sämre motstånd i Wolves och risken för att siffrorna springer iväg i eftermiddag är stora om bara Tottenham kommer upp i normal standard.

Wolves ligger på 18e plats i tabellen och det innebär att man ligger under nedflyttningsstrecket och man måste börja vinna matcher nu för att avancera i tabellen. Det är lättare sagt än gjort och nu möter man ett starkt hemmalag och då blir det inte lätt att få med sig några poäng. Man är ett ganska dåligt bortalag och man har 1-2-4 som resultatrad och 7-16 i målskillnad. Noterbart är att man är uppe i 6 raka bortamatcher utan seger. Senaste bortamatchen blev man överkörda av Chelsea med 4-0 och faktum är att man har det jobbigt när man möter hemmastarka lag. 5-2 borta mot Sunderland och 3-1 borta mot Blackburn säger en del. Nu möter man ett lag som är starkare än båda dessa lag och det är högst troligt att Tottenham vinner den här matchen med ett par bollar.
Tottenham får troligen klara sig utan Wilson Palacios och Benoit Assou-Ekotto som båda utgick i förra matchen. Man får klara sig utan King, Cudicini och Woodgate ikväll.

Wolves får klara sig utan sin viktige målskytt Keogh som tillsammans med Kightly, Murray och Zubar är skadade.




----------------------------------------------------------------------

Spel 26


Chelsea - Everton (Chelsea vinner med 2 mål eller fler)
Tottenham - Wolverhamtpon (Tottenham vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 3.15 @ Betsafe
Insats: 145 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Läs analyserna ovan och tryck in!

----------------------------------------------------------------------

Spel 27


Watford - Derby
Odds: 1.95 @ Expekt
Insats: 109 kr (6%)
Spelstopp: 16.00

Watford har nu fyra raka hemmasegrar och dessutom en väl genomförd match borta mot Newcastle förra helgen. Toppform med andra ord och nu möter man ett svagt bortalag. Watford är som dag och natt på hemma/bortaplan och segrarna radas upp på hemmaplan medan förlusterna radas upp på bortaplan. Man har som ni kan läsa ovan 4 raka hemmasegrar och 12-2 i målskillnad på dessa matcher. Nu möter man ett svagt bortalag som dessutom har mängder av skador och då ska segerchansen vara mycket bra på hemmaplan där man stormtrivs för tillfället.

Derby har spelat upp sig på slutet i takt med att man fått tillbaka spelare från skadelistan men nu börjar den fyllas igen och då är jag inte säker på att man kan bjuda upp lika bra som den senaste tiden. Hur som helst så har man 3 matcher utan förlust bakom sig nu. Bortaplan trivs man inte alls på och man är uppe i 5 raka matcher nu där man ännu inte gjort något mål. Riktigt tungt för Derby som ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen. Bara tre oavgjorda matcher har man inkasserat på 10 bortamatcher den här säsongen och den pinsamma målskillnaden 5-17 på dessa 10 matcher.

Watford har sent test på Arsenal lånet Henri Lansbury och Ross Jenkins är skadad och missar matchen. Man får dock tillbaka sina Kapten Jay DeMerit till matchen och det är ett stort plus.

Sjukstugan i Derby fortsätter och inför dagens match saknas inte mindre än fyra potentiella mittbackar. Shaun Barker (sommarens dyraste förvärv), Dean Leacock, Miles Addison och Jake Buxton uppges alla återfinnas på skadelistan. Man har även frågetecken för svenske högerbacken Fredrik Stoor och viktige anfallaren Rob Hulse som båda är tveksamma till start. Derby kommer få en jobbigt kväll, den saken är klar!




----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Här nedan kan du se listan med all fotboll som visas HELT GRATIS hos Unibet, Expekt och Bet365. Det är bara välja och vraka bland matcherna, allt du behöver göra för att se dem är att skapa ett konto hos något av spelbolagen genom att klicka på någon av matcherna nedan!
Vi har massor av stormatcher att se fram emot ikväll, framför allt från Spanien där det är två stora matcher som spelas! Därför har Mangansspeltips ordnat ett unikt erbjudande för sina läsare:

SPELA RISKFRITT FÖR 150 KR PÅ LA LIGA FOTBOLL HOS UNIBET!!


15.30 Bochum - Bayern Munchen
16.00 Swansea - Nottingham
18.00 Zaragoza - Athletic Bilbao   (klicka här för att få ett gratisspel)
18.00 Cagliari - SSC Napoli
18.30 Werder Bremen - Schalke 04 
20.00 Barcelona - Espanyol   (Klicka här för att få ett gratisspel)
20.45 Bari - Juventus
22.00 Valencia - Real Madrid   (Klicka här för att få ett gratisspel)

----------------------------------------------------------------------

Vill även passa på att hänvisa er till en riktigt bra spelsajt med många vassa experter: Spelaspel.
Spelaspel är en sajt för alla bettingälskare och jag rekommenderar den varmt!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!