tisdag, november 10, 2009

Spelbolags guide!

Här har ni en bra bolagsguide på flera av dom största spelbolagen som finns.



OBS! Registrera er på någon av sidorna genom att klicka på länkarna som finns markerat i grönt och erhåll er insättningsbonus direkt!





Användarvänlighet: Väldigt användarvänlig sida. Sidan är strukturerad som få och man hittar lätt det man söker efter. Erbjuder spel på svenska, engelska och flera andra språk.
 
Spelutbud: Liksom övriga storbolag så erbjuder de ett enormt utbud av spel. Här finns utöver sportspel, även spel på TV-serier och politik. Vad som gör Unibet så intressant i mina ögon är dock inte dessa spelobjekt, utan någonting som de kallar Supertoto. Detta är en motsvarighet till Svenska Spels Stryktipset. Skillnaden är att Supertoto fokuserar på de tre största ligorna i Europa och är en blandning av Stryktipset och Europatipset. Mycket intressant spel! Prova på det!
   
Bonus: Unibet erbjuder en 100% insättningsbonus upp till 500 kr, dvs sätter du in 500 kr så får du 500 kr till.
   
Insättning/uttag: Erbjuder de väsentliga överföringsmetoderna: Banköverföring, kreditkort, NETEller och Moneybookers. Det är enkelt att både föra in pengar och ta ut pengar från spelbolaget.
   
Övrigt: Unibet erbjuder även mycket spel på trav via Travnet Live Racingl. Man erbjuder spel på vinnare, plats och H2H i Trav. Man erbjuder ofta högre odds än ATG gör.
   
Kommentar: Unibet är ett mycket bra spelbolag som är givet bland mina favoriter! Unibet bjuder på höga odds och framför allt många spelbara objekt, med upp till 6000 spelalternativ dagligen! Livebettingen har tagit ett stort kliv framåt, och är den näst bästa på marknaden. Bolaget erbjuder en mycket fin bonus som är värd att ta del av.




----------------------------------------------------------------------



Användarvänlighet: Väldigt användarvänlig sida. Sidan är strukturerad som få och man hittar lätt det man söker efter. Mycket bra sida som jag känner starkt för!

Spelutbud: Den främsta anledningen till att ha ett spelkonto hos Nordicbet är deras unika utbud, med odds ner till division 4 i fotboll plus ned till division 2 i Innebandy. Det är de ensamma med på spelmarknaden. Man erbjuder även mycket spel på trav i många olika former. Värt att testa på för travintresserade!

Bonus: Nordicbet erbjuder en 100% insättningsbonus upp till 1000 kr, dvs sätter du in 1000 kr så får du 1000 kr till. En mycket bra bonus!


Nordicbet

----------------------------------------------------------------------

Användarvänlighet: Hos Bet365 tänker jag inte höja layouten och navigeringen särskilt mycket. Det finns betydligt mer användarvänliga sidor.

Spelutbud: Här finner vi Bet365:s styrka. Spelbolaget har ett väldigt brett utbud.. Dessutom är Bet365 ledande vad gäller liveodds, där de fullständigt slaktar konkurrenterna i utbud. Inte nog med det, de erbjuder även tjänsten att titta på flera matcher live.
   
Bonus: Bet365 är väldigt starka även på denna punkt. De har en bonus på första insättningen. Dubbel insättning upp till 1000 kr. Det vill säga, sätter du in 1000 kr så får du ytterligare 1000 kr till ditt spelkonto.
   
Insättning/uttag: Erbjuder de väsentliga överföringsmetoderna: Banköverföring, kreditkort, NETEller och Moneybookers.
   
Kommentar: Bet365:s styrka ligger i det stora utbudet. Jag vill dessutom höja spelbolaget för att de vågar sticka ut i sina odds. Layouten är inte på topp, men det är egentligen inte det väsentliga. Man har mycket bra odds och bjuder på flera marknader per match och är en fantastisk sida för livebetting! Ni som gillar livebetting och att dessutom se matcherna live bör regga er på denna sida!


----------------------------------------------------------------------



Användarvänlighet: Betsafe innehar likt de stora bolagen en lättmanövrerad hemsida. Vad som utmärker Betsafe i användarvänlighet är helt klart sökfunktionen. Istället för att traggla sig igenom ligorna, som på andra bolag, så söker man bara på lagets namn och den aktuella matchen dyker upp. Klart eftertraktat!

Spelutbud: Spelutbudet är bra, men inte på något sätt utstickande. I fotbollsväg finner vi det mesta och det väsentliga och det räcker gott. Speciellt med tanke på Betsafes höga och utstickande odds. Man har på senare tid dubblerat sitt utbud av livematcher vilket är väldigt bra då det blir alltmer populärt att spela på matcher live.
   
Bonus: Betsafe erbjuder en bonus om 50% på första insättningen upp till 500 kr, dvs en första insättning på 500 kr ger ytterligare 250 kr och där ligger också bonusens maxtak.
   
Insättning/uttag: Erbjuder de väsentliga överföringsmetoderna: Banköverföring, kreditkort, NETEller och Moneybookers.
 
Kommentar: Betsafes frammarsch har skett av förklarliga skäl. Spelbolaget har höga odds, en sökfunktion som underlättar oddsletandet och en supportgaranti som är sällsynt. Svarar Betsafe inte på mail inom 15 minuter så erhåller du som kund en summa om 10 Euro. Står höga odds, innovation och hög kundservice i fokus så är Betsafe det rätta valet. En mycket bra sida!



----------------------------------------------------------------------



Användarvänlighet: Navigeringen är väldigt enkel, tack vare de menyer som finns i överkant oavsett fönster. Betssons nätsida ger ett oerhört seriöst intryck och samtidigt också väldigt gästvänligt. Menyerna är enkla och pedagogiskt gjorda.

Spelutbud: Betsson erbjuder ett stort utbud traditionella odds, precis som andra bra spelbolag gör. Men Betsson har gått ett steg längre genom sin spelbörs. På spelbörsen är det du som spelare som sätter dina egna odds, som någon annan har möjlighet att köpa. Man spelar alltså mot andra spelare. Därmed blir oddsen betydligt högre. Det är helt klart värt att prova på!
  
Bonus: Betsson har ett erbjudande, som går ut på att man får tillbaka 500 kr på förlorade spel på sina tre första förlorade spel. Det är ett bra erbjudande, även om det finns bättre hos andra spelbolag. För att precisiera lite: För över 500 kr till ditt spelkonto och du får lägga tre spel helt riskfritt. De tre första spelen som du förlorar får du pengarna tillbaka på upp till 500 kr. Läs på Betssons hemsida för mer information.
   
Insättning/uttag: Erbjuder de väsentliga överföringsmetoderna: Banköverföring, kreditkort, NETEller och Moneybookers.
   
Kommentar: Jag finner ingen direkt nackdel hos Betsson. Det är ingen slump att Betsson har lyckats göra sig så stora på så kort tid. De har alla spelmöjligheter och en oerhört snygg och lättanvänd sida. Ett väldigt tryggt spelbolag att placera sina pengar hos och support erbjudes dygnet runt.




----------------------------------------------------------------------



Användarvänlighet: Expekt har valt att satsa på enkelheten. Sidan är extremt snabb och funktionell, dvs man når snabbt fram till sitt ändamål. Hela sidan ger intrycket av att vara väldigt inbjudande i form av sin funktionalitet.
  
Spelutbud: Expekt har ett stort utbud av fotboll i sitt sortiment. Bomben och Stryktipset, som Svenska Spel har, är ett koncept som Expekt överfört i sitt Superscore respektive Supertoto. Mycket eftertraktat att spela på! Utöver fotbollen innehar Expekt ett brett sortiment av andra spelobjekt i andra sporter. Är definitivt ett av de bolag vars styrka ligger i breda spelutbudet. Att de dessutom tar ut låg vinstmarginal, vilket i praktiken innebär högre odds, gör Expekt till ett av de mest framstående spelbolagen.

Bonus: Expekt erbjuder 100% insättningsbonus upp till 1000 kr, dvs sätter du in 1000 kr så får du 1000 kr till.
   
Insättning/uttag: Erbjuder de väsentliga överföringsmetoderna: Banköverföring, kreditkort, NETEller och Moneybookers.
  
Övriga tjänster: Expekt är starka inom travet också där dom erbjuder spel på vinnare, plats och H2H med helt okej odds. Ofta är oddsen på vinnare högre än vad ATG erbjuder.
  
Kommentar: Efter en tids användande kan man bara konstatera att Expekt är en av de ledande aktörerna på marknaden. Det bevisar bara att enkelheten och funktionaliteten tillsammans med höga odds är vad spelarna vill ha. Därför ger jag Expekt toppbetyg som spelbolag. Om du inte redan är medlem på Expekt så är det nästan ett krav att bli det. En helt fantastisk sida!




----------------------------------------------------------------------



Stort utbud av matcher och sidan är lätt att hantera. Bolaget har den största bonusen på marknaden då de erbjuder 2000 kr i startbonus!



 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!