fredag, juli 30, 2010

Spelbolagsguide

Här nedan följer en fullständig spelbolagsguide av de största spelbolagen som erbjuder svensk text.


Bolagsguiden

Unibet:

Väldigt användarvänlig sida. Sidan är strukturerad som få och man hittar lätt det man söker efter. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Liksom övriga storbolag så erbjuder de ett enormt utbud av spel. Här finns utöver sportspel, även spel på TV-serier och politik. Unibet erbjuder även ett intressant spel som kallas Supertoto som liknar Svenskaspel Stryktips. Fast Unibet erbjuder på sin Supertoto spel på de största matcherna från Europa vilket gör det här mycket intressant. Helt klart värt att testa! Man erbjuder även spel på trav i stor utsträckning så det är givet spelbolag för den som gillar trav! Man erbjuder sina kunder att se flera sporter i deras Livestream av sport som är mycket populär.

Bonus: Unibet erbjuder en 120% Bonus upp till 600 kr. Dvs. sätter du in 600 kr på ditt nystartade konto så får du 720 kr av Unibet att spela för. Bonusen måste omsättas 10 gånger till ett odds minimum odds av 1,50 innan den kan tas ut. Givetvis kan uttag göras innan, men då förfaller bonusen.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Unibet är ett givet spelbolag för seriösa spelare! Unibet bjuder på höga odds och framför allt många spelbara objekt! Livebettingen har tagit ett stort kliv framåt, och är den näst bästa på marknaden. Bolaget erbjuder en mycket fin bonus som är värd att ta del av.
 
Bli medlem hos Unibet här!


_______________________________________________________________
 

Nordicbet:

Väldigt användarvänlig sida. Sidan är strukturerad som få och man hittar lätt det man söker efter. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Den främsta anledningen till att ha ett spelkonto hos Nordicbet är deras unika utbud, med odds ner till division 4 i fotboll plus ned till division 2 i Innebandy. 

Bonus: Nordicbet erbjuder en 100% insättningsbonus upp till 1000 kr, dvs sätter du in 1000 kr så får du 1000 kr till att spela för! Bonusen måste omsättas 3 gånger bara.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Nordicbet är den sida som är mest framstående bland "bonnserierna". Man erbjuder spel på lägre divisioner i de flesta sporter och det är en sida som man bara måste vara medlem på om man känner till de lägre serierna. Jag som bor i Västra Götaland har bra koll på exempelvis Division 3 här och därmed har jag ett klart övertag på spelbolaget när de sätter sina odds. Det händer ofta att spelbolaget sätter fel favorit och därmed blir oddsen betydligt högre än vad man förväntar sig. Ett självklart val för mig!

Bli medlem hos Nordicbet här!

Nordicbet
________________________________________________________________

Bet365:

Bet365 är snarlika de flesta andra spelbolagen och man utmärker sig inte på något sätt. Det är relativt enkelt att hitta vad man söker efter och helt klart ett av de ledande spelbolagen. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Spelbolaget har ett väldigt brett utbud.. Dessutom är Bet365 ledande vad gäller liveodds, där de fullständigt slaktar konkurrenterna i utbud. Inte nog med det, de erbjuder även tjänsten att titta på flera matcher live. Man erbjuder många fler former av spel på matcher än de flesta andra bolagen och det gör BET365 till ett mycket attraktivt spelbolag som man bara måste ha spelkonto hos om man är en seriös spelare!

Bonus: Bet365 är väldigt starka även på denna punkt. De dubblar din första insättning upp till 1000 kr. Dvs. sätter du in 1000 kr så får du ytterligare 1000 kr att spela för av Bet365. Innan uttag kan göras måste bonusen omsättas 3 gånger till ett minimumodds av 1,50.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan ser du till höger på sidan i röd text så står det "öppningserbjudande" precis under "Ny kund?". Klicka på den och följ anvisningarna för att skapa ett konto och erhålla din bonus.

Kommentar: Bet365:s styrka ligger i det stora utbudet. Jag vill dessutom höja spelbolaget för att de vågar sticka ut i sina odds. Layouten är inte på topp, men det är egentligen inte det väsentliga. Bonusen är även den en klar pluspunkt.

Bli medlem hos Bet365 här!

_______________________________________________________________

Betsafe:

Betsafe innehar likt de stora bolagen en lättmanövrerad hemsida. Vad som utmärker Betsafe i användarvänlighet är helt klart sökfunktionen. Istället för att krångla sig fram till respektive match man söker efter så räcker det att skriva det ena lagets namn i sökrutan och så dyker matchen upp. Klart eftertraktat! Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Spelutbudet är bra och för den som spelare handicap och över/under på diverse sporter så är Betsafe ett spelbolag för dig. De erbjuder oftast många former av handicap spel och många former av över/under spel. I fotbollsväg finner vi det mesta och det väsentliga och det räcker gott. Speciellt med tanke på Betsafes höga och utstickande odds. Man har på senare tid dubblerat sitt utbud av livematcher vilket är väldigt bra då det blir alltmer populärt att spela på matcher live.

Bonus: Betsafe erbjuder en bonus om 50% på första insättningen upp till 500 kr, dvs en första insättning på 500 kr ger dig 250 kr i Bonus. Bonusen måste omsättas 10 gånger till ett odds minimiodds av 1,50 innan den kan tas ut. Givetvis kan uttag göras innan, men då förfaller bonusen.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Spelbolaget har höga odds, en sökfunktion som underlättar oddsletandet och en supportgaranti som är sällsynt. Svarar Betsafe inte på mail inom 15 minuter så erhåller du som kund en summa om 10 Euro. Betsafe är helt klart en av mina favoritsidor!

Bli medlem hos Betsafe här!


__________________________________________________________________

Betsson:

Betsson liknar många andra spelbolag när det gäller användarvänligheten. Det är inga bekymmer att navigera sig fram på sidan. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Betsson erbjuder ett stort utbud traditionella odds, precis som andra bra spelbolag gör. Men Betsson har gått ett steg längre genom sin spelbörs. På spelbörsen är det du som spelare som sätter dina egna odds, som någon annan har möjlighet att köpa. Man spelar alltså mot andra spelare. Därmed blir oddsen betydligt högre.

Bonus: Betsson har ett erbjudande, som går ut på att man får tillbaka 500 kr på förlorade spel på sina tre första förlorade spel. Det är ett bra erbjudande, även om det finns bättre hos andra spelbolag. För att precisiera lite: För över 500 kr till spelkontot och du får lägga tre spel helt riskfritt. De tre första spelen som du förlorar får du pengarna tillbaka på upp till 500 kr. Läs på Betssons hemsida för mer information.

Kommentar: Betsson är inget spelbolag som jag vill höja över något annat. De har en speciell bonus där man kan förlora tre spel helt riskfritt upp till 500 kr vilket är en spännande bonus som man bör testa. Man har inga utstickande odds och man erbjuder i stort sett samma matcher som diverse andra spelbolag gör. Det enda som gör Betsson mer attraktivt än de andra spelbolagen är bolagets spelbörs!

 

Bli medlem hos Betsson här!

________________________________________________________________

Expekt:

Expekt har en sida som är extremt snabb och funktionell, dvs man når snabbt fram till sitt ändamål. Oddslistan är lättmanövererad och man kommer snabbt till den match man söker. Hela sidan ger intrycket av att vara väldigt inbjudande i form av sin funktionalitet. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: Expekt erbjuder ett stort utbud av fotboll. Bomben och Stryktipset som Svenska Spel har, är ett koncept som Expekt tagit efter i sitt Superscore respektive Supertoto. Mycket eftertraktat att spela på och helt klart värt att testa! Utöver fotbollen innehar Expekt ett brett sortiment av andra spelobjekt i andra sporter. Är definitivt ett av de bolag vars styrka ligger i breda spelutbudet. Att de dessutom har höga odds gör Expekt till ett av de mest framstående spelbolagen. Man erbjuder även sina kunder att se flertalet sporter live i sin Livestream som är mycket välgjord!

Bonus: Expekt erbjuder ett riskfritt spel upp till 250 kr för sina nya kunder. Allt du behöver göra är att skapa ett konto genom att KLICKA HÄR och sedan föra över 250 kr och lägg dem på ett valfritt spel. Missar du spelet får du pengarna tillbaka!
Bäst av allt - INGA OMSÄTTNINGSKRAV!

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Expekt är helt klart en av de absolut bästa spelsidorna på nätet. De erbjuder exakt det vi kunder är ute efter: Enkelhet tillsammans med höga odds. Därför ger jag Expekt toppbetyg som spelbolag.
 
Bli medlem hos Expekt här!


_________________________________________________________________

Bet24:

Spelbolagets hemsida är inte överdrivet användarvänlig men inte på något sätt svårhanterlig utan en sida som alla kan använda. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: En av Bet24:s styrkor är helt klart bolagets breda utbud av odds. Man erbjuder odds på en helt okej nivå och för er som gillar att spela svensk fotboll från de lägre divisionerna så är Bet24 ett helt okej bolag. Något som utmärker Bet24 är att man är det enda spelbolaget som erbjuder livestream på Champions League! Ett perfekt val av spelbolag för dig som vill se matcherna gratis och spelbolagets livebetting växer hela tiden trots att utbudet av spel inte är det största än så länge.

Bonus: Bet24 erbjuder 100% Bonus upp till 500 kr. Dvs. sätter du in 500 kr så får du 500 kr helt gratis av Bet24 att spela för! Bonusen behöver bara omsättas 4 gånger till ett minimumodds på 1.50.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Det här är ett spelbolag som är ett måste för den som har fotboll som intresse. Man är alltså enda spelbolaget som erbjuder livestream på Champions League och det gör bolaget unikt. I övrigt är man som de flesta andra spelbolagen och oddsmässigt kan man blixtra till ibland med betydligt högre odds än sina konkurrenter. Jag kan varmt rekommendera det här spelbolaget!

Bli medlem hos Bet24 här!


_____________________________________________________________

Betway:

Betway har en användarvänlig sida där det är lätt att navigera sig fram mellan de olika spelformerna. Man erbjuder hela sidan på svensk text!

Spelutbud: Betway erbjuder spel på många evenemang men erbjuder inte så många olika spelformer på varje evenemang. Detta gäller dock inte på de större matcherna då man ofta erbjuder fler spelformer på dessa. Man är helt klart bland de bättre spelbolagen på att erbjuda höga linor på över/under spel och olika former av målspel. Betway har en snygg layout på sin livebetting sida där man dock tappar lite genom att inte erbjuda livebetting på så många evenemang som andra spelbolag gör.

Bonus: Betway erbjuder ett gratisspel till sina kunder för upp till 1000 kr. Alltså startar du ett konto och för över en summa upp till 1000 kr och lägger ett spel för den summan så får du pengarna tillbaka om du förlorar ditt spel. Första spelet måste läggas inom 30 dagar, det måste finnas minst 3 möjliga utgångar i objekten och innehålla åtminstone ett odds på 1,70 eller högre. Ett helt fantastiskt starterbjudande som jag varmt kan rekommendera!

Hur gör jag för att få min Bonus: Starta ett konto genom att KLICKA HÄR, för sedan in den summa pengar du vill lägga på ditt gratisspel. Lägg ditt spel och missar du ditt spel så för Betway automatiskt över samma summa till ditt konto som du förlorat. Vinner du så behåller du vinsten!

Kommentar: Betway är ett spelbolag som lätt att hantera och enkelt att lägga sina spel. Man sticker inte ut med höga odds men det är ett av de bolagen jag använder mest för över/underspel när det spelas. Man erbjuder även en spännande tävling där man har chans att vinna en resa till London och se Premier League.

Bli medlem hos Betway här!



_____________________________________________________________
Registrera er och erhåll er insättningsbonus genom att följa någon av länkarna ovan, eller genom att klicka på någon av annonserna på sajten!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!