lördag, juli 31, 2010

1.60 - Bankränta!

Idag har jag hittat ett nästintill bombsäkert spel. Det är två lag med offensiva avbräck som ställs mot varandra och det ena laget har inte skapat en enda målchans på 180 minuter.




Spel 69

Mjällby - AIK

Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.60 @ Unibet
Insats: 277 kr (8%)
Spelstopp: 16.00


Både Mjällby och AIK har oerhört starka defensiver som har dominerat den senaste tiden. Mjällby har bara släppt in 4 mål på de 7 senaste matcherna på hemmaplan och då ska vi tillägga att målen har släppts mot serie ettan Helsingborg och serietvåan Malmö FF. Man har nollat motstånd som Elfsborg, IFK Göteborg, Kalmar FF och nu senast Brommapojkarna. Jag kan inte se hur ett offensivt svagt AIK ska kunna rubba den defensiven. Mjällby har spelat två täta matcher mot BP nu som slutade 0-0 och 0-1 till BPs favör. Som ni förstår så har Mjällby svårt att få in bollen och när man nu möter en köttmur i AIKs defensiv så lär det inte bli enklare.

AIK i sin tur har spelat oerhört målsnålt den senaste tiden. Man är nu uppe i 8 raka matcher där matcherna slutat med under 2.5 mål efter full tid och det är verkligen anmärkningsvärt. Orsaken till de målsnåla matcherna är att AIK har en oerhört stark defensiv samtidigt som man har en nästintill obefintlig offensiv. Man har nu blivit utspelade i två raka matcher av första Malmö FF och nu senast Rosenborg. Det är väl inget att skämmas för direkt men faktum är att AIK inte har skapat en enda farlig målchans på dessa två möten. Nu ställs man återigen mot tufft motstånd och för att vinna matcher måste man skapa lägen. Men då AIK har en fantasilös offensiv så räds jag inte deras offensiv över huvudtaget utan underspelet i den här matchen känns stensäkert!

Något som gör att det här spelet känns än mer säkert är att Mjällby saknar sin kreatör El Kabir här då han är avstängd. Han har vart kanske den största orsaken till att Mjällby går så bra som dom gjort den här säsongen. Nu saknas han och det är givetvis ett stort avbräck offensivt för Mjällby. I övrigt saknar Mjällby Ivanovski och Henderson p.g.a. skador.

Även AIK saknar eventuellt offensiva krafter då Flavio och Walid Attas är tveksamma till spel. I övrigt saknas Lorentzon, Catovic och Jagne p.g.a. skador. AIK har knappast någon bred trupp och då man är mitt uppe i Champions League kval så tär det på krafterna i laget hos de spelare som får spela flera matcher i veckan. Det är ett minus för AIK som lär prioritera defensiven här och hoppas på 0-0 vilket man lär vara nöjda med.

Andra spel:
För den som vågar så finns under 1.5 mål att spela till oddset 2.80 hos Unibet!

Min personliga åsikt är att Mjällby normalt sett ska vara starkare här och eventuellt lyckas man få hål på AIKs köttmur och då kan laget mycket väl vinna till oddset 2.20 hos Expekt!





-----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Här nedan kan du se listan med all fotboll som visas HELT GRATIS hos Bet365. Det är bara välja och vraka bland matcherna, allt du behöver göra för att se dem är att skapa ett konto hos Bet365 genom att klicka på någon av matcherna nedan!

13.00 Zenit St. Petersburg - Rubin Kazan
14.00 Celtic - Lyon
14.00 FC Köpenhamn - Ålborg
14.30 Hannover - Valencia
16.20 Arsenal - Milan
19.00 Anderlecht - Eupen

-----------------------------------------------------------------------

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!
Lägg ett spel för 250 kr, missar du det får du pengarna tillbaka!
INGA OMSÄTTNINGSKRAV!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!
Sätt in 500 kr och du får 250 kr gratis att spela för!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 600 kr!
Sätt in 600 kr och du får 720 kr gratis att spela för!

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!