söndag, augusti 01, 2010

Idag rånar vi Bet365!

Underspelet satt klockrent igår då matchen mellan Mjällby-AIK slutade 0-0. Det skapades egentligen bara en enda riktigt farlig chans på hela matchen och underspelet kändes aldrig hotat. Idag tar vi nya tag och jag har hittat två riktigt bra spel från Norge.




Spel 70

Fredrikstad - Moss

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Insats: 291 kr kr (8%)
Spelstopp: 16.00


Här möts ett av seriens bästa hemmalag mot ett av seriens sämsta bortalag. Det är toppen mot botten som gäller och det är ett lag i storform mot ett lag helt utan form. Det är ett offensivt starkt lag som möter ett defensivt oerhört svagt lag. Precis allting talar för att det här handicap spelet ska gå in!

Fredrikstad ligger på andra plats i tabellen, bara 2 poäng bakom ledande Sogndal. Man har en grym hemmastatistik med 5-2-1 som resultatrad och fina 15-6 i målskillnad. Formen är helt på topp då man är uppe i 5 raka segrar nu varav tre av dem är vunna med 2 mål eller fler vilket talar för dagens spel. Man har vunnit de två senaste matcherna på hemmaplan med 3-0 respektive 2-0 mot bland annat serieledande Sogndal och ligasjuan Bryne som båda är betydligt starkare än Moss. Fredrikstad hade som mål före säsongen att ta steget upp i Tippeligan igen och för att göra det krävs segrar och mot lag som Moss ska man vinna med mycket för att stärka målskillnaden.

Moss är inne i en enormt djup svacka! Man har förlorat 6 av de 7 senaste matcherna laget har spelat och håll i er nu. Man har förlorat samtliga 6 matcher med två mål eller fler. Man har släppt in 15 mål bakåt på de 4 senaste matcherna och hur ska man hålla tätt nu när man möter ett av seriens starkaste hemmalag som dessutom är extret målglada på sina hemmaplan. Det här kan inte sluta annat än med en storförlust för bortasvaga Moss!

Fredrikstad har mött Moss två gånger tidigare på hemmaplan varav den senaste gången var i Mars det här året. Då vann man med 5-1 och har efter det förstärkt laget så man bör krossa Moss återigen. Lagen möttes även på Moss hemmaplan den 25e Maj den här säsongen och då krossade Fredrikstad återigen Moss med 5-2. Stor fördel Fredrikstad som nästan pliktmässigt måste vinna med 2 mål eller fler här!

Fredrikstad har tre nya spelare på ingång som troligen inte är spelklara till den här matchen och det lär bidra till hårdare konkurrens i klubben vilket innebär att spelarna måste prestera ännu bättre i den här matchen för att bevisa att de vill behålla sina positioner. Ettan är stenklar och handicap spelet känns mycket stabilt!

Skynda fynda innan oddset sänks för det lär det göra!




----------------------------------------------------------------------

Spel 71

Viking - Sandefjord

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 291 kr (8%)
Spelstopp: 18.00


Hemmastarka Viking ska inte ha några bekymmer att avfärda extremt bortasvaga Sandefjord här.

Viking ligger på en femte plats i tabellen och det mycket tack vare lagets spel på hemmaplan. Man har 6-2-1 som resultatrad mycket fina 20-5 i målskillnad. Man åkte på en rejäl käftsmäll senast då man åkte på storstryk borta mot hemmastarka Haugesund med hela 4-0. Det är just spelet på bortaplan som gör att Viking inte med i den absoluta toppstriden. Men på hemmaplan stormtrivs laget och ståtar med 6 segrar på de 7 senaste matcherna. Enda poängtappet kom mot serieledande Rosenborg som avgjorde på tilläggstid så det är förlåtligt. Nu väntar betydligt enklare motstånd och man har vunnit de 3 senaste hemmamatcherna med 2 mål eller fler, jag räknar kallt med att man tar sin fjärde raka hemma seger med 2 mål eller fler.

Motståndet Sandefjord är totalt genomusla på bortaplan. Man har bara fixat en poäng på de 9 matcher man spelat på bortaplan den här säsongen och den poängen kom mot bottenkollegan Molde och slutade 0-0. Man har alltså resultatraden 0-1-8 på bortaplan och förkrossande 5-19 i målskillnad. Formen är dessutom kass och senast förlorade man hemma mot Brann med hela 1-4. Nu möter man ännu tuffare motstånd och dessutom på bortaplan, jag kan omöjligt se hur Sandefjord ska ha en chans till poäng i den här matchen. Jag kan däremot se framför mig hur man kommer bli utspelade och torska med minst 2 bollar. Handicap spelet känns stenklart!

Viking har även storsatsning inför den här matchen och det väntas storpublik till matchen. Man får tillbaka hemvändaren Erik Nevland till matchen och det har skapat fotbollshysteri hos Viking. Ett stort plus för Viking som lär vilja krossa svaga Sandefjord inför sin storpublik!

Skynda fynda innan oddset sänks för det lär det göra!



----------------------------------------------------------------------

Livestream

Här nedan kan du se listan med all fotboll som visas HELT GRATIS hos Bet365. Det är bara välja och vraka bland matcherna, allt du behöver göra för att se dem är att skapa ett konto hos Bet365 genom att klicka på någon av matcherna nedan!
 
13.00 Randers FC - Nordsjälland
14.00 Milan - Lyon
15.00 Silkeborg IF - Lyngby
15.30 Eintracht Frankfurt - Chelsea
16.00 Spartak Moskva - CSKA Moskva
16.20 Arsenal - Celtic
17.00 Bröndby - Midtjylland
17.00 Cercle Brugge - Charleroi
 
Toppfotboll idag igen med vassa träningsmatcher med lag som Arsenal, Chelsea och Milan som ska vässa formen inför seriestarten. Sedan bjuds det på ett superderby från Ryssland där det stora slaget om Moskva ska avgöras och lägg därtill toppfotboll från den Danska högsta ligan.

----------------------------------------------------------------------

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!
Lägg ett spel för 250 kr, missar du får du pengarna tillbaka!
INGA OMSÄTTNINGSKRAV!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 600 kr!
Sätt in 600 kr och du får 720 kr gratis att spela för!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!
Sätt in 500 kr och du får 250 kr gratis att spela för!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!