onsdag, augusti 04, 2010

Champions League kval!

Igår var det ridå ner och den dagen glömmer vi fort. Idag presenterar jag ett par bra spel inför Champions League kvalet på onsdag. Imorgon följs det upp av ett par bra spel inför Europa League. Det gäller att spela i god tid på dessa cuper för att få ut det bästa av oddsen.

Jag vill än en gång påminna er om att skicka eran mejl till  magnus_betting@hotmail.com  eller skriva era mejl i kommentarfältet om ni vill ha den senaste informationen om spelbolagens diverse olika erbjudanden och bonusar.

Här nedan följer info om de mest spelvärda matcherna jag hittat på förhand från Champions League kvalet. Har ni hittat några andra spel som känns spelvärda så posta dem i kommentarsfältet. Allt är av intresse!





Spel 72

FC Zenit – Unirea
Mitt tips: FC Zenit -1 (Pengarna tillbaka om Zenit bara vinner med 1 mål)
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 244 kr (8%)
Spelstopp: Onsdag 18.30

Zenit är det batter lagen av dessa båda. I bortamatchen fick man spela större delen av matchen med en man mer men lyckades trots det inte göra något mål på Unireas starka defensiv. Det var hur som helst spel mot ett mål och trots 0-0 på bortaplan så ska segerchansen vara mycket bra här. Zenit är betydligt starkare på hemmaplan och jag har svårt att se hur Unirea ska lyckas spika igen hemåt genom hela matchen samtidigt som man ska försöka göra ett mål offensivt.

Zenit får även tillgång till sitt nyförvärv Alexander Bukharov som lär vara en stor tillgång för lagets offensiv. Det var spel mot ett mål senast och det lär bli så igen. Unirea hade inte mycket att sätta emot även när man var elva man på planen. Jag känner mig trygg att Zenit går vidare härifrån och hemmaoddset är helt klart värt att spela.

Zenit visar storform när man körde över Rubin Kazan hemma med 2-0 i lördags. Zenit leder nu den Ryska ligan med 9 poäng före CSKA Moskva. Man är uppe i 11 raka segrar i Ryssland och enda poängtappet på de 12 senaste matcherna kom mot just Unirea på bortaplan i Champions League. Det lär finnas en rejäl revanschlust hos Zenit som med största sannolikhet bara kommer köra över Unirea i den här matchen. Noterbart är att Zenit har vunnit 8 av de 11 senaste segermatcherna med 2 mål eller fler och för att vara mer exakt så har laget vunnit de 5 senaste matcherna i Ryssland med 2 mål eller fler. På hemmaplan stortrivs man och inför en fanatisk hemmapublik så bör laget höja sig ett par nivåer över Unireas kapacitet och segern och avancemanget är ett faktum!

Unirea hade seriepremiär i helgen och den matchen slutade 0-0 i en tråkig tillställning på hemmaplan. Jag har verkligen svårt att se hur Unirea ska ha en chans när man ställs mot oerhört tufft motstånd och dessutom på bortaplan…

För er som vill ha marknadshögsta oddset på ettan så finns den till 1.32 hos Betsson och 1.30 hos Bet365, Nordicbet och Expekt.

För er som vill lira raka handicapet så är Expekt marknadshögst med oddset 1.90!

---------------------------------------------------------------------
 
Spel 73
 
Salzburg - Omonia Nicosia
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 183 kr (6%)
Spelstopp: Onsdag 20.30


Salzburg var helt klart det bästa laget när lagen möttes i onsdags. Man tog tidigt ledningen i matchen och segern såg stensäker ut men på tilläggstid fick Nicosia en straff som Lua-Lua förvaltade väl och matchen slutade 1-1. Jag tillsammans med alla spelare firade rejält då vi vet hur fruktansvärt hemmastarka Salzburg är. Den här ettan är bergsäker!! Det var mycket kamp i matchen och det skapades få lägen åt båda hållen. Salzburg såg nöjda ut med en 1-0 seger men lyckades tyvärr inte hålla undan och därför måste man satsa rejält på hemmamatchen.

Salzburg vann serien hemma i Österrike förra säsongen och det var mycket tack vare lagets fantastiska spel på hemmaplan. Man fick 13-4-1 som resultatrad på sina 18 hemmamatcher och en fantastisk målskillnad 41-12. Nu ska man alltså ta sig an Nicosia från Cypern och det ska verkligen inte innebära några större bekymmer för hemmastarka Salzburg!

Salzburg spelade en mycket tuff bortamatch i söndags mot Rapid Wien som är enormt hemmastarka. Man gjorde en mycket bra insats och matchen såg länge ut att sluta 1-1 men på tilläggstid lyckas Hofmann peta in 2-1 för Rapid Wien. Det lär finnas en rejäl revanschlusta hos Salzburg inför den här matchen och när laget sätter full fart framåt så kommer Nicosia få det tufft att stå emot. Salzburg är i matchform och det kan räcka långt i den här matchen.

Nicosia är fortfarande mitt uppe i försäsongen och det kan straffa sig i en viktig match som denna. Givetvis så bör spelarna vara rejält taggade men frågan är om det inte finns en hel del slaggprodukter kvar i kroppen från semestern. Nu ställs man alltså mot ett av Europas starkaste hemmalag och då lär man få det tufft när man dessutom måste göra mål. Det kan öppnas rejäla ytor för Salzburg som med lite tur kan vinna den här matchen med flera mål!

För den som vill spela handicap med pengarna tillbaka vid seger med bara ett mål så finns det till 2.15 hos Bet365!

Bet365 är även marknadshögst med raka handicapspelet (0-1) 1 där man erbjuder sina kunder hela 2.75 i odds om Salzburg alltså vinner med 2 mål eller fler.
---------------------------------------------------------------------


Dinamo - Sheriff
Spelstopp: Onsdag 20.00

Dinamo spelade större delen av andra halvlek med en man mindre och trots det var man det bättre laget och det mesta talar för en hemmaseger här. Dinamo var som sagt det bättre laget genom hela matchen senast och man borde kanske vunnit matchen. Nu blev det inte så utan man får se till att vinna hemmamatchen istället och chanserna ska vara mycket goda. Sheriff skapade inte särskilt mycket senast och långbollar mot Dinamos storväxta mittbackar håller inte. Nu får laget istället inrikta sig på defensiv fotboll och då blir det svårt för Moldaverna att åstadkomma något offensivt. Tids nog bör Dinamo få in ledningsmålet som även kan innebära segermålet.

Dinamo får till den här matchen tillbaka Kramaric, Vrsaljko och Ademi som spelat U-19 EM och lägg därtill det starka nyförvärvet Rukavina. Stor fördel Dinamo som lär vinna den här matchen.

Dinamo åkte i lördags på en chockerande förlust på hemmaplan med 1-2 mot ett sämre motstånd. Laget inledde serien strålande med en 4-1 kross av Dragovoljac men följde alltså nu upp med en förlust på hemmaplan. Det lär vara rejält revanschsugna Kroater här som dessutom får tillbaka flera tongivande spelare och ettan känns stabil.

Sheriff gjorde en stark insats i söndags då man körde över Dinamo Bender med 4-1 på hemmaplan. Nu är det dock andra förutsättningar då man har bortaplan och dessutom möter ett lag utanför Moldaviens gränser. Sheriff är Moldaviens giganter och har förutsättningar som ingen annan klubb har. Nu blir det tuffare och med tanke på insatsen på hemmaplan så tror jag att Dinamo ska kunna avfärda Sheriff här.

Ettan finns att hitta till 1.55 hos Expekt och Betsafe!

Handicap liret där man får pengarna tillbaka vid seger med bara 1 mål finns hos Bet365 till oddset 2.05.
 
Tror man att Dinamo vinner med 2 mål eller fler så ger det fina 2.60 hos Bet365!
 
---------------------------------------------------------------------

Livestream

Har du ingen möjlighet att se någon av matcherna som visas på TV så erbjuder Bet365 en match via livestream på onsdag:

20.15 Fenerbache - Young Boys
 
Första matchen slutade 2-2 efter att Young Boys kvitterat i slutminutrarna. Räkna med Turskisk revanschslusta! Fenerbache har även ett enormt stöd på sina hemmamatcher så för er som är trötta på Vuvuzuelan och vill höra lite riktigt klackljud så kan det höra vara en ruskigt bra match.

Så här kan det se ut i en hemmamatch...
http://www.youtube.com/watch?v=aX8s_wI_gP8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zboFm2VHinQ&feature=related

 ---------------------------------------------------------------------

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!
Lägg ett spel för 250 kr, missar du får du pengarna tillbaka!
INGA OMSÄTTNINGSKRAV!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 600 kr!
Sätt in 600 kr och du får 720 kr gratis att spela för!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!
Sätt in 500 kr och du får 250 kr gratis att spela för!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!