fredag, december 11, 2009

Ikväll ska vi ta betalt!

Idag bjuder jag på en stensäker dubbeln när två mycket hemmastarka lag tar emot uselt motstånd. Då ska segersiffrorna stiga!

Funderar du på att börja spela hos ett nytt spelbolag men har svårt att välja mellan bolagen? Här nedan får du en komplett spelbolagsguide!
Klicka här för att komma till spelbolagsguiden!

Eller vill du ha en fin Bonus inför helgen?
Klicka här för att komma till bonusguiden!


Spel 22

Dubbel:
Salzburg - Austria Kärnten (Salzburg vinner med 2 mål eller fler)
Ajax - NEC (Ajax vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.23 @ Bet365
Insats: 164 kr (8%)
Spelstopp: 19.30

Salzburg - Austria Kärnten
Salzburg är ett ruskigt starkt hemmalag. På de 28 senaste hemmamatcherna man spelat så har laget 24 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster. Det är riktigt starkt. Den här säsongen har man 6-2-0 som resultatrad och fina 23-7 i målskillnad på hemmaplan. Nu möter man seriens i särklass sämsta lag och då ska segerchansen vara mycket bra. Man måste vinna matcher som denna om man ska haka på i toppen. Man ligger på andraplats i tabellen, bara 2 poäng bakom Rapid Wien. Den här matchen ska man bara vinna och det med 2 mål eller fler!

Austria Kärnten är sämst i ligan, man ligger sist med bara 7 inspelade poäng på 18 matcher! Alla poäng är inspelade på hemmaplan, på bortaplan har man 0-0-9 som resultatrad och pinsamma 7-31 i målskillnad. Nu möter man ett av seriens bästa hemmalag och att man ska räcka till här finns bara inte. Man kommer få storspö! På de 5 senaste bortamatcherna har man bara gjort 2 mål medan man släppt in 17 mål bakåt och som ni redan vet så har alla matcherna slutat med förlust.

Lagen möttes så sent som i Oktober på Salzburgs hemmaplan och då vann Salzburg med hela 7-1! Salzburg har aldrig förlorat mot Austria Kärnten och för att ni ska förstå klasskillnaden så kan jag skriva resultatet i de 3 senaste matcherna som man mött varandra under 2008/2009. Matcherna har slutat med seger för Salzburg med 7-1, 6-0 och 4-0! Då förstår ni klasskillnaden, Salzburg kommer krossa Kärnten ikväll!

Ajax - NEC
Ajax ser grymt starka ut och man ligger på en tredje plats i tabellen nu. Det är främst hemmastyrkan jag vill lyfta fram i den här matchen då Ajax är i princip hur starka som helst på hemmaplan. Man är uppe i 33 raka matcher utan förlust varav 31 matcher av dessa har slutat med seger! I ligan den här säsongen har man 6-1-0 som resultatrad och fantastiska 27-3 i målskillnad. Det här är en match som Ajax ska vinna i sömnen och man lär vinna matchen med fler än 2 bollar, det är jag övertygad om. De 5 senaste matcherna på hemmaplan har slutat med segrar och här kommer resultaten i matcherna: 6-0, 3-0, 4-0, 5-1, 5-1 och alla de lagen man har slagit med dessa siffror har varit lag som ligger före NEC i tabellen.

NEC ligger näst sist i tabellen och man är ett uselt lag i mina ögon. Man har 1-4-3 som resultatrad på bortaplan och det får faktiskt ses som helt okej då fler än hälften av de andra lagen i serien har sämre bortastatistik. Men att det ska räcka mot ett av seriens bästa hemmalag tror jag knappast. Formen är väl inget vidare heller då man har 10 raka matcher utan seger bakom sig. Man är ett väldigt målglatt gäng som gärna gör mycket mål framåt men i sin tur så glömmer man av defensiven och det blir lagets fall då man antingen förlorar ett spelar oavgjort när det bli hawaii spel. Idag tror jag Ajax med sin starka defensiv kan täppa igen och inte låta NEC göra fler än max ett mål och då ska segerchansen vara god då NECs försvar är uselt.

NEC har ett tungt avbräck inför matchen ikväll då lagets skyttekung Vleminckx är avstängd. TUNGT för NEC som kommer få en tuff kväll....

Av tradition så brukar Ajax dessutom köra över NEC på sin hemmaplan. Man har 12 segrar och 3 oavgjorda matcher på de 15 matcher man mött varandra sedan 1995. Noterbart är att Ajax har vunnit 10 matcher med 2 mål eller fler och man har hållt nollan i inte mindre än 11 utav de 15 matcherna. Målskillnaden på dessa 15 matcher skrivs till 42-5 till Ajax fördel.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

----------------------------------------------------------------------

Spel 23

Dubbel:
Salzburg - Austria Kärnten (Salzburg vinner med 3 mål eller fler)
Ajax - NEC (Ajax vinner med 3 mål eller fler)
Odds: 3.88 @ Betsafe
Insats: 63 kr (3%)
Spelstopp: 19.30

Klasskillnaden i de här matcherna är så stor att jag provar ett högre handicap oxå det det handlar om två målglada hemmalag!

BLI MEDLEM HOS BETSAFE OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!


----------------------------------------------------------------------

Livestream:

Ikväll visas tysk bundesliga fotboll på Livestream hos Expekt!

20.30  Hertha BSC Berlin - Bayer Leverkusen


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!