onsdag, december 16, 2009

Vart är speltipsen?

Flera av er undrar säkert varför inte bloggen uppdateras längre, här nedan finner ni svaret: 



Jag har mycket att göra på jobbet nu inför jul och därför är det omöjligt att hinna lägga upp rättvisa speltips med bra analyser. Jag skulle kunna lägga upp speltips fast utan analyser och det tror jag inte är lika uppskattat och därför avstår jag helt från att lägga upp analyser.

Nästa speltips kommer till helgen då jag har mer tid. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


Under dessa dagar kan ni passa på att utnyttja spelbolagens bonusar:

Betsafe: Du får 50% bonus på första insättningen upp till 500 kr!
Spelbolaget har höga odds, en sökfunktion som underlättar oddsletandet och en supportgaranti som är sällsynt. Svarar Betsafe inte på mail inom 15 minuter så erhåller du som kund en summa om 10 Euro. Står höga odds, innovation och hög kundservice i fokus så är Betsafe det rätta valet. En mycket bra sida!


Expekt: Dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Efter en tids användande kan man bara konstatera att Expekt är en av de ledande aktörerna på marknaden. Det bevisar bara att enkelheten och funktionaliteten tillsammans med höga odds är vad spelarna vill ha. Därför ger jag Expekt toppbetyg som spelbolag. Om du inte redan är medlem på Expekt så är det nästan ett krav att bli det. En helt fantastisk sida!

Unibet: Dubblar din första insättning upp till 500 kr!
Unibet bjuder på höga odds och framför allt många spelbara objekt, med upp till 6000 spelalternativ dagligen! Livebettingen har tagit ett stort kliv framåt, och är den näst bästa på marknaden. Man sticker ut i mängden då man erbjuder spel på trav där man konkurrerar med ATG.


Nordicbet: Dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Utan tvekan bästa bolaget när det gäller spel på lägre divisoner som har spel på fotboll ned till divison 4 och innebandy ned till divsion 2. Given i portföljen!

Betsson: Här får du tre gratisspel upp till 500 kr!
De har alla spelmöjligheter och en oerhört snygg och lättanvänd sida. Ett väldigt tryggt spelbolag att placera sina pengar hos och support erbjudes dygnet runt.


Bet365: Dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Bet365:s styrka ligger i det stora utbudet. Jag vill dessutom höja spelbolaget för att de vågar sticka ut i sina odds. Layouten är inte på topp, men det är egentligen inte det väsentliga. Man har mycket bra odds och bjuder på flera marknader per match och är en fantastisk sida för livebetting! Ni som gillar livebetting och att dessutom se matcherna live bör regga er på denna sida!


Sportingbet: Läs nedan.
Stort utbud av matcher och sidan är lätt att hantera. Bolaget har den största bonusen på marknaden då de erbjuder 2000 kr i startbonus!


Bwin: Du får 50% bonus på första insättningen upp till 1200 kr!
Starka när det gäller vinteridrotter så det är passande att reggar här nu då man har höga odds på hockey, bandy m.m.


Bara att välja och vraka mellan bolagen, nu är det juletid och det kan vara skönt att lägga in några spel och följa dem på kvällarna för att släppa all julstress!
 
Mvh,
Mangan

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!