fredag, augusti 27, 2010

Vinnarodds - Serie A och Primera Divison

Vi har en stor helg framför oss där alla toppligorna drar igång. Premier League vart igång i två veckor nu och i helgen drar även Italienska Serie A och Spanska Primera Divison igång och därmed är de tre största ligorna igång. Idag bjuder jag på ett erbjudande från Unibet plus de högsta vinnaroddsen på respektive topplag i de båda ligorna.


Här nedan finner du alla vinnaroddsen på de mest troliga vinnarna i Serie A och Primera Division. Jag har även skrivit in bakom respektive vinnarodds var spelbolaget erbjuder för bonus för sina nya kunder. Har ni inte konto hos något av bolagen så kan jag varmt rekommendera att skapa ett konto och utnyttja något av erbjudanden för att kunna satsa så högt belopp som möjligt på ditt favorit lag.

Italien - Serie A

Inter - 2.00 @ Expekt, Nordicbet, Betsson (Få ett gratisspel på 250 kr hos Expekt) 
Milan - 5.50 @ Unibet (Ny kund? Sätt in 500 kr och få 600 kr Gratis av Unibet att spela för)
Juventus - 5.50 @ Bet365 (Bet365 dubblar första insättningen upp till 1000 kr!)
Roma - 5.75 @ Expekt (Få ett gratisspel på 250 kr hos Expekt)
Napoli - 75.00 @ Expekt (Få ett gratisspel på 250 kr hos Expekt)
Fiorentina - 75.00 @ Unibet (Sätt in 500 kr och få 600 kr Gratis av Unibet att spela för)

Spanien - Primera Division

Barcelona - 1.80 @ Bet365 (Bet365 dubblar första insättningen upp till 1000 kr!) 
Real Madrid - 2.30 @ Nordicbet (Nordicbet dubblar första insättningen upp till 1000 kr!)


------------------------------------------------------------------


Erbjudande från Unibet:

Det här erbjudandet gäller för alla Unibets kunder och man erbjuder det här erbjudandet för både Serie A och Primera Division. Erbjudandet gäller mellan 28e Augusti - 30e Augusti!

Unibet ger pengarna tillbaka på alla förlorade spel i de matcher där det görs ett hat-trick! Spelen erbjudandet gäller för är förlorade spel på Korrekt Slutresultat, Halvtid/Fulltid och Första/Sista Målskytt.

Har du inte konto hos Unibet? KLICKA HÄR och du får 120% Bonus på upp till 600 kr. Sätt in 500 kr och Unibet ger dig 600 kr extra helt gratis att spela för!


------------------------------------------------------------------


Skapa konto hos Unibet - Få en Barcelona tröja!




Allt du behöver göra för att få din matchtröja är att KLICKA HÄR, skapa ett konto och spela för 300 kr hos Unibet. Ett helt fantastiskt erbjudande!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!