söndag, augusti 29, 2010

Nytt samarbete med Bet24!

Mangansspeltips kan med stolthet presentera att vi numera har ett samarbete med spelbolaget Bet24. Vi kommer under hösten erbjuda flera erbjudanden från det här spelbolaget och för att ni ska få en uppfattning om spelbolaget så erbjuder jag en presentation av bolaget nedan.


Bet24

Spelbolagets hemsida är inte överdrivet användarvänlig men inte på något sätt svårhanterlig utan en sida som alla kan använda. Hela sidan finns med svensk text!

Spelutbud: En av Bet24:s styrkor är helt klart bolagets breda utbud av odds. Man erbjuder odds på en helt okej nivå och för er som gillar att spela svensk fotboll från de lägre divisionerna så är Bet24 ett helt okej bolag. Något som utmärker Bet24 är att man är det enda spelbolaget som erbjuder livestream på Champions League! Ett perfekt val av spelbolag för dig som vill se matcherna gratis och spelbolagets livebetting växer hela tiden trots att utbudet av spel inte är det största än så länge.

Bonus: Bet24 erbjuder 100% Bonus upp till 500 kr. Dvs. sätter du in 500 kr så får du 500 kr helt gratis av Bet24 att spela för! Bonusen behöver bara omsättas 4 gånger till ett minimumodds på 1.50.

Hur gör jag för att få bonusen: Den får du genom att KLICKA HÄR och sedan följa anvisningarna som finns. Mycket lättmanövrerat!

Kommentar: Det här är ett spelbolag som är ett måste för den som har fotboll som intresse. Man är alltså enda spelbolaget som erbjuder livestream på Champions League och det gör bolaget unikt. I övrigt är man som de flesta andra spelbolagen och oddsmässigt kan man blixtra till ibland med betydligt högre odds än sina konkurrenter. Jag kan varmt rekommendera det här spelbolaget!

Bli medlem hos Bet24 här!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!