tisdag, augusti 31, 2010

Nytt samarbete med Betway

Vi fortsätter att leverera nya samarbeten med stora spelbolag och nästa ut är Betway som numera startat ett samarbete med Mangansspeltips. För att ni läsare ska få en uppfattning om spelbolag så följer en presentation av spelbolaget här nedan.


Betway

Betway har en användarvänlig sida där det är lätt att navigera sig fram mellan de olika spelformerna. Man erbjuder hela sidan på svensk text!

Spelutbud: Betway erbjuder spel på många evenemang men erbjuder inte så många olika spelformer på varje evenemang. Detta gäller dock inte på de större matcherna då man ofta erbjuder fler spelformer på dessa. Man är helt klart bland de bättre spelbolagen på att erbjuda höga linor på över/under spel och olika former av målspel. Betway har en snygg layout på sin livebetting sida där man dock tappar lite genom att inte erbjuda livebetting på så många evenemang som andra spelbolag gör.

Bonus: Betway erbjuder ett gratisspel till sina kunder för upp till 1000 kr. Alltså startar du ett konto och för över en summa upp till 1000 kr och lägger ett spel för den summan så får du pengarna tillbaka om du förlorar ditt spel. Första spelet måste läggas inom 30 dagar, det måste finnas minst 3 möjliga utgångar i objekten och innehålla åtminstone ett odds på 1,70 eller högre. Ett helt fantastiskt starterbjudande som jag varmt kan rekommendera!

Hur gör jag för att få min Bonus: Starta ett konto genom att KLICKA HÄR, för sedan in den summa pengar du vill lägga på ditt gratisspel. Lägg ditt spel och missar du ditt spel så för Betway automatiskt över samma summa till ditt konto som du förlorat. Vinner du så behåller du vinsten!

Kommentar: Betway är ett spelbolag som lätt att hantera och enkelt att lägga sina spel. Man sticker inte ut med höga odds men det är ett bolag som jag använder flitigt för över/underspel. Man erbjuder givetvis bra odds på flertalet andra spel. Har en mycket bra Bonus som måste provas då man får spela utan chans att förlora för hela 1000 kr!

Bli medlem hos Betway här!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!