lördag, augusti 21, 2010

Hemmaseger här!

Formen börjar leta sig tillbaka sakta men säkert. Igår körde Shamrock över Bray och man hade redan i halvtid en betryggande 4-0 ledning. Premier League är igång och det är härligt men jag nöjer mig tyvärr bara med att se de första omgångarna och avvaktar med några spel då alla lagen är otroligt svårbedömda. Idag bjuder jag istället på ett spel från Norge.

Spel 87

Stromsgodset - Brann

Mitt tips: 1
Odds: 2.20 @ Betsafe, Nordicbet och Bet365
Insats: 159 kr (5%)
Spelstopp: 17.00


Stromsgodset ser ruskigt starka ut för tillfället. Man är med i toppen och har bara 5 poäng upp till andra platsen. Formen är riktigt bra då laget bara har 2 poängtapp på de 10 senaste matcherna. Poängtappen har kommit på bortaplan och där är Stromsgodset betydligt svagare än på hemmaplan. På hemmaplana har laget den fina resultatraden 8-0-2 och här har man slagit alla lagen på den övre halvan. Man har ännu inte mött Rosenborg som leder serien man har slagit samtliga lag som ligger på andra plats till 7e plats och det får ses som ruskigt starkt. Idag möter man Brann som ligger på 12e plats i tabellen och som dessutom är ett mycket svagt bortalag. Segerchanserna idag ska vara mycket goda och oddset är verkligen tilltalande.

Brann är som sagt inblandat i bottenstriden och det märks tydligt på deras spel. Man spelar ofta med hög frustration på planen och om man hamnar i tidigt underläge så rasar man samman. Dock har man spelat upp sig något den senaste tiden då man har resultatraden 1-3-1 på de 5 senaste matcherna. Dock har det varit mot något enklare motstånd och idag möter man stenhårt motstånd och då blir det tufft. Bortaspelet är det som har fungerat sämst för laget och man har resultatraden 2-2-6. Segrarna är tagna mot jumbolagen Sandefjord och Kongsvinger och de oavgjorda matcherna är mot lag på den nedra halvan av tabellen. Som ni förstår så har Brann stora bekymmer med lagen från den övre halvan och det talar för mitt spel idag.

Rent historiskt sett så har Brann ett rejält övertag på Stromsgodset. Brann har vunnit 7 av de 9 senaste mötena lagen emellan på Stromsgodset hemmaplan. Det är dock lite missvisande då Stromsgodset har blivit ett starkare och bättre lag de senaste åren och de matcherna som inte Brann har vunnit är de två senaste åren. Som sagt så har Stromsgodset blivit bättre på senare år och de två senaste åren har man slagit Brann på sin hemmaplan med 2-0 och 2-1 och idag är det repris igen.
Stromsgodset har inga nya skador att rapportera om men man saknar fortfarande Nystrøm, Pedersen, Berget och Madsen.

Brann saknar bara Amankwah till den här matchen.


Spela matchen hos Betsafe och FÅ 500 KR I STARTBONUS!!

Spela matchen hos Bet365 och FÅ 1000 KR I STARTBONUS!!

Spela matchen hos Nordicbet och FÅ 1000 KR I STARTBONUS!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!