söndag, augusti 15, 2010

Bröndby vinner idag!

Jag lägger ut söndagens odds tidigare än vanligt tack vare att risken att oddset sänks är stor! Spelet är taget från den danska ligan där ett suveränt hemmalag ska ta sin an ett formsvagt bortalag. Hcp spelet på hemmaplan är strålande bra!

Spel 81

Bröndby - Esbjerg

Mitt tips: Bröndby -1 (Asian Handicap)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: (7.5%)
Spelstopp: 18.00


Bröndby har inlett säsongen på ett bra sätt med 3 segrar och 1 förlust. Man är dessutom vidare i Europa League kvalet efter att ha slagit ut Vaduz och Buducnost Podgorica. Laget spelar med stort självförtroende för tillfället och det märktes tydligt senast då man avfärdade Nordsjaelland på bortaplan med 3-1. Idag möter man något enklare motstånd och då ska segerchansen återigen vara mycket bra.

Motståndarna Esbjerg är helt under isen. Laget har förlorat tre av sina fyra matcher den här säsongen med 3-0. Den fjärde matchen förlorade man "bara" med 2-1. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med Esbjerg som var ett topplag förra säsongen. Man har inlett uselt och spelarna verkar ge upp matcherna så fort man ligger under. Jag har extremt svårt att se hur Esbjerg ska kunna ladda om efter alla förlusterna och ta sig samman för att ens klara ta poäng mot ett urstarkt Bröndby.

En annan sak som kommer fungera som rejäl tändvätska för Bröndby i dagens match är att man har tagit fram nya matchtröjor att ha på hemmaplan. En sådan sak lär tända spelarna lite extra då de känner en extra pust av stolthet när de bär de nya matchtröjorna.

För er som gillar historik så har Bröndby rejäl plusstatistik på Esbjerg på sin hemmaplan. Man har vunnit 6 av de 7 senaste mötena med Esbjerg på sin hemmaplan. Om man ser över hela 2000-talet så har Bröndby 11 segrar, 2 matcher har slutat oavgjort och Esbjerg har vunnit 4. Fördel Bröndby här!

Bröndby är hemmastarka, man har tre raka segrar nu och laget har ett starkt självförtroende. Lägg därtill att man har rent historiskt enkelt för Esbjerg. Esbjerg kommer till den här matchen med uselt självfötroende, fyra raka förluster och en sista plats med den pinsamma målskillnaden 1-11. Ja ni märker kontrasten här, det mesta talar för att Bröndby vinner den här matchen tämligen enkelt inför sin hemmapublik!



---------------------------------------------------------------------

SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:

EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!
Lägg ett spel för 250 kr, missar du det får du pengarna tillbaka.
INGA OMSÄTTNINGSKRAV!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!
Sätt in 500 kr och du får 250 kr gratis att spela för!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 600 kr!
Sätt in 600 kr och du får 720 kr gratis att spela för!

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!