lördag, juli 10, 2010

Målrikt ikväll!

Nu är det dags för medaljerna att fördelas i VM och först ut är Bronsmatchen ikväll. Jag har saken klar för mig och går in hårt här. Häng på!




Spel 58

Uruguay - Tyskland

Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70 @ Bet365, Expekt
Insats: 272 kr (8%)
Spelstopp: 20.30

Det här är en match där båda lagen kommer gå in avslappnat och bara försöka lira boll. Inget av lagen har något att förlora här utan det är full fart framåt som gäller. Uruguay är underdogs men vi alla har sett vad laget kan åstadkomma och om Tyskarna fortfarande är mentalt nedtyngda efter förlusten mot Spanien så är den här matchen helt öppen.

Massvis med målskyttar på planen:
Hos Uruguay så är Luis Suarez tillbaka och många påstår att han utgör VM:s vassaste forwardspar tillsammans med Forlan. Båda spelarna har öst in mål under VM och finns med i den absoluta toppen av skytteligan med 3 respektive 4 gjorda mål vardera.

Tyskarna får tillbaka sin suveräne anfallare Thomas Müller som var avstängd i semifinalen mot Spanien. Han har liksom Miroslav Klose öst in mål under VM och de båda har gjort 4 mål vardera och  dom är liksom Diego Forlan med i toppen av VMs skytteliga och självklart vill samtliga spelare vinna skytteligan. Miroslav Klose jagar dessutom ett annat hedersfullt pris då han kan bli VM:s främste målskytt någonsin om han gör 2 mål till under VM. Han har gjort 14 mål och det är bara Brasiliens Ronaldo som gjort fler mål i VM då han gjort 15 stycken. Ett mål innebär att han tangerar rekordet medan två mål innebär att han som sagt blir VM:s främste målskytt.

Historiskt målrika Bronsmatcher:

Det brukar alltid bli sevärda tillställningar, med oväntade segrare och många gjorda mål. De fem senaste VM mästerskapen har bjudit på många mål och en del "skrällar". 2006: Tyskland—Portugal 3—1, 2002: Turkiet—Sydkorea 3—2, 1998: Kroatien—Holland 2—1, 1994: Sverige—Bulgarien 4—0 och 1990: Italien-England 2—1. Som ni ser så är det bäddat för många mål ikväll om man ser till statistiken. Jag personligen är dock inte statistik älskare utan jag bygger mitt spel på de offensiva kvalitéer båda lagen har.

Tyskland har VM:s klart vassaste offensiv och nu får man tillbaka Müller som saknade i den mållösa matchen senast mot Spanien. Det lär bli en helt annan fart i spelet i kvällens match och jag räknar kallt med att Müller ligger bakom minst 1 mål. På motståndarsidan finns Diego Forlan som helt på egen hand kan göra 1 eller 2 mål eller varför inte assistera Luis Suarez som lär vara rejält revanschsugen efter att ha missat semifinalen mot Holland. Överspelet känns stabilt i mina ögon!


Nordicbet



Missa inte Unibets suveräna bonus som är marknadshögst

KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1200 kr gratis att spela för!
Bonusen försvinner efter finalen imorgon så passa på nu!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!