tisdag, juli 20, 2010

Målfest ikväll!

Formen sitter i och Mangansspeltips fortsätter att leverera! Idag finns det inte mycket att spela på men jag har fastnat för matchen mellan ÖIS-J Södra i Superettan och här ska det liras!



Spel 64

Örgryte IS - Jönköping Södra

Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.75 @ Nordicbet

Insats: 235 kr (5 %)
Spelstopp: 19.00


Lagen möttes så sent som i förra omgången och då vann ÖIS komfortabelt på bortaplan med 2-0. Nu är det andra förutsättningar när man spelar på hemma på Ullevi men självklart ska laget gälla som klara favoriter återigen.

Förra matchen var länge tät och det var mycket slit på mitten från båda lagen. ÖIS fick in ett ledningsmål och efter det kunde laget backa hem och kontra mot J-Södra som inte var helt bekväma i den situationen. Nu är det som sagt andra förutsättningar och nu har ÖIS en hemmapublik i ryggen som förväntar sig offensiv skönfotboll så räkna med att det inte blir någon tajt tillställning här inte. Det är full fart framåt som gäller och jag tror på många mål. ÖIS har desstuom en fin form med två raka storsegrar mot tuffa motstånd och därinnan 4 raka utan förlust så visst har laget fin form. Nu har man dessutom fått igång målskyttet och då blir laget verkligen att räkna med. Det är mycket tack vare de vassa anfallarna Anklev och Alvaro Santos som laget har kommit igång igen. De båda har gjort 6 mål vardera och delar nu den interna skytteligan.

Jönköping förlorade klart mot ÖIS senast men matchen före det körde man över Landskrona på bortaplan med klara 3-0 så visst har laget en vass offensiv när de spelar på topp. Idag lär det finnas revanschlusta i laget och då är jag inte främmande för att man tar fram den vassa offensiven igen och då är det här överspelet klart redan i pausvilan.

ÖIS saknar Valter Tomaz Jr, Nicklas Elving, Markus Anderberg och Alex Perreira som alla är skadade. Jönköping saknar Fredrik Fendrich som är avstängd och Jukka Sousa som är skadad.

Nordicbet
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!