söndag, juli 18, 2010

Fredrikstad tar en säker seger i eftermiddag!

Gårdagens spel satt fint och formen är på topp! Idag bjuder jag på nya spel från Allsvenskan och jag fastnat för en match här.



Spel 63


Fredrikstad - Bryne
Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 269 kr (6%)

Spelstopp: 16.00

Fredrikstad ligger bara två poäng före Bryne i serien och båda lagen är med och slåss i toppen. Det som skiljer lagen åt är dagsformen och skillnaden är enorm! Fredrikstad har två raka segrar varav den senaste kom mot serieledarna Sogndal när man spelade på hemmaplan. Man körde över dem spelmässigt och vann med klara 2-0. En liknande insats idag och man vinner med betydligt större siffror. Brynes form är rent ut sagt usel! 3 raka förluster och hela 17 mål insläppta på dessa 3 matcherna! Kan ni förstå? 17 mål har man alltså släppt in och nu ställs man mot ett hemmastark Fredrikstad i full form. det här bli inte lätt.

Båda lagen har nyligen mött serieledarna Sogndal och Fredrikstad vann som sagt med 2-0 på hemmaplan och man spelade oerhört övertygande. Även Bryne mötte Sogndal på sin hemmaplan men det slutade med en klara 5-2 förlust efter ett mycket darrigt försvarsspel. Det krävs en enorm bättring om man ska ha en chans här. Det blir tufft och jag tror Fredrikstad tar en klar seger!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!