söndag, juli 25, 2010

En stark dubbel idag!

Tyvärr uteblev målkalaset igår mellan Öster-Norrköping och dubbeln missades. Idag har jag hittat två nya matcher som känns som två bra spel på förhand. Det ena är taget från Allsvenskan och det andra från Österrikes högsta division.





Spel 67

LASK Linz - Austria
Wien (Austria Wien vinner)
Kalmar - Djurgården (Kalmar vinner)
Odds: 3.05 @ Bet365
Insats: 296 kr (7,5%)
Spelstopp: 16.00


LASK Linz - Austria Wien 
 LASK har inte imponerat än så länge. Laget har inte riktigt fått den matchträning som krävs för att uppnå normal standard och för att komma ikapp de andra lagen fysiskt sett så har laget spelat en träningsmatch nu i veckan mot Schalke 04 där man fick stryk med 0-2 på sin hemmaplan. Jag tror ändå det fattas lite matchträning för laget och det märktes mer än tydligt i premiären då man fick stryk med hela 5-0 borta mot SC Magna Wr. Neustadt. Nu ställs man mot ännu tuffare motstånd och förlusten är inte långt borta.

Austria Wien har gjort en mycket stark försäsong där man vann samtliga sina matcher och man tog sig även vidare i Europa League nyligen så laget har fått perfekt matchträning inför säsongen. Det bevisade man tydligt då man körde över Mattersburg i premiären med 2-0 på hemmaplan. Man har dessutom en rejäl formtopp då man är uppe i 17 raka matcher utan förlust. Den senaste förlusten kom den 21e Mars i år, dvs. under förra årets säsong.

För att ni ska få en uppfattning om klasskillnaden mellan lagen så kan jag berätta att Austria Wien slutade på andra plats förra säsongen, bara en poäng bakom vinnarna Salzburg. Räkna med att laget är ute efter revansch och chansen ska vara mycket god att vinna årets serie men då måste man vinna matcher som denna. LASK slutade på en sjunde plats förra säsongen av 10 möjliga lag. Man spelade ihop nästan hälften så lite poäng som Austria Wien lyckades med och man släppte än dubbelt så mycket mål som Austria Wien. Till den här säsongen har man inte gjort några spektakulära nyförvärv utan man får med största sannolikhet inrikta sig på att kämpa i de nedre regionerna.

LASK åkte som sagt på storstryk i premiären med hela 5-0, men det var inte det enda problemet för laget utan man drog även på sig 2 röda kort vilket innebär att de två viktiga ordinarie startspelarna (backen Chinchilla Vega, Pablo och mittfältaren Kafumann) inte kan medverka i dagens match och det är tunga avbräck för LASK som knappast har någon bred trupp. Noterbart är att även den viktige kuggen Zickler är skadad och missar dagens match.

Austria Wien vann på bortaplan här förra säsongen med 0-1 men enligt uppgifter var man överlägsna på planen och man borde vunnit med flera fler mål.


Kalmar - Djurgården
Kalmar har en fantastiskt fin formkurva bakom sig på 15 raka matcher utan förlust. Det är en formkurva som är väldigt skön att ha och luta sig emot när det känns tungt i matcherna. Laget spelar disciplinerat under hela matchen och trots underläge vid ett flertal tillfällen så har man lyckats kvittera eller i bästa fall vända till seger. En sådan lagmaskin är aldrig lätt att möta och när laget dessutom är oerhört hemmastarka så lär det bli än tuffare för DIF att ta poäng idag. Kalmar är uppe i tre raka segrar på hemmaplan nu mot bland annat serieledarna Helsinborg och serietrean Örebro. Nu möter man ett betydligt svagare Djurgården och då är det bara seger som gäller för smålänningarna!

Djurgården har det oerhört jobbigt nu. 6 raka matcher utan seger, den senaste segern kom i derbyt mot AIK den 2:e Maj och det är väl den enda höjdpunkten DIF har haft hittils den här säsongen. Man slåss i bottnen och har bara 3 poäng ned till jumboplatsen och det mesta talar för att man kommer va kvar nere i skiten även efter denna matchen. På bortaplan är man extremt usla och man har resultatraden 1-1-5 och målskillnaden 6-12. Tänk på att segern på bortaplan togs i Stockholm mot AIK så bedöm själva hur mycket bortamatch det var egentligen... Nej, DIF är usla på bortaplan och idag har man en extremt svår uppgift framför sig!

Utspelade senast:
Det kan omöjligt ha undgått någon att Kalmar stormtrivs mot Djurgården. När lagen möttes på Stockholm Stadion förra veckan så fanns det bara ett lag på planen, Kalmar. Man rullade ut DIF efter noter och att man inte vann med mer än 0-2 ska DIF vara väldigt glada över. Djurgården som trivs bäst hemma i Stockholm, blev utrullade där, ska nu alltså åka ned till Kalmar och möta ett av Allsvenskans formstarkaste lag. Ja ni hör själva hur det låter, Kalmar vinner det här!

Djurgården har extremt svårt på Fredriksskans:
För er som gillar staitstik så har jag smaskiga siffror att bjuda på. Kalmar har vunnit mot Djurgården hemma på Fredriksskans tre år i följd nu. För tre år sedan vann man med "bara" 1-0, året därefter körde man över DIF med hela 5-1 och förra säsongen vann man med förkrossande 6-1. Nu senast vann man som sagt med 2-0, fast det uppe i Stockholm. Man har vunnit 6 av de 7 senaste mötena med DIF så en sak kan vi nog fastställa, Kalmar stromtrivs mot DIF!

Tufft matchande:
Jag hade spelat handicap spelet utan att blinka om det inte vore för att Kalmar har matchats extremt tufft den senaste tiden. Allsvenskan, Svenska Cupen och Europa League kvalet har man spelat i under Juli månad och det tär på krafterna. Man har dock rullat på många spelare så förhoppningsvis ska det inte vara några större bekymmer. Men man vet aldrig och därför avstår jag handicap spelet då det räcker med att vinna för att få tre poäng. 1-0 smakar nog mycket bra för Kalmar här idag.

Ett tips är att spela asian handicap (Kalmar -1) hos Bet365 till oddset 2.10. Då får ni insatsen tillbaka om Kalmar bara vinner med 1 mål.


KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!





SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR HÄR NEDAN:


EXPEKT - KLICKA HÄR och Expekt erbjuder ett gratisspel för 250 kr!

BET365 - KLICKA HÄR och Bet365 dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSAFE - KLICKA HÄR och Betsafe ger dig 50% bonus upp till 500 kr!
Sätt in 500 kr och du får 250 kr gratis att spela för!

UNIBET - KLICKA HÄR och Unibet ger dig 120% bonus upp till 600 kr!
Sätt in 600 kr och du får 720 kr gratis att spela för!

NORDICBET - KLICKA HÄR och Nordicbet dubblar din första insättning upp till 1000 kr!
Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis att spela för!

BETSSON - KLICKA HÄR och Betsson ger pengarna tillbaka på dina 3 första förlorade kuponger upp till 500 kr!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!