onsdag, juni 16, 2010

Vi har satt allt hittils!

Mangansspeltips håller full form! Vi har satt allt än så länge och ni som har följt bloggen har fått ett fint klirr i kassan och idag bjuder jag på nya spel!

Spel 37

Spanien - Schweiz
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 282 kr (6%)
Spelstopp: 16.00

Nu träder favorittippade Spanien in i VM och man möter ett kraftigt försvagat Schweiz. I mina ögon kan det här inte sluta annat än med en seger för spanjorerna. Spanien har det starkaste laget på pappret och det gäller bara för tränaren Del Bosque att få alla spelare att dra åt samma håll. På målvaktssidan finns Casillas, Valdes och Reina. Backar som är uttagna är bl.a. Puyol, Pique, Albiol, Ramos och Capdevila. På mitten finns Xabi Alonso, Iniesta, Xavi, Fabregas, David Silva och Jesus Navas. Torres opererades nyligen men är ändå uttagen i truppen tillsammans med bl.a. David Villa, Negredo och Barcelonas Pedro. Det är en trupp av absolut världsklass!

Man har haft skadebekymmer på Torres, Iniesta och Fabregas men det mesta talar för att samtliga tre spelare finns med i dagens startelva. Iniesta fick klartecken från läkaren i förrgår och han funnits med i full träning med laget under gårdagen. Mest troligt är dock att man vilar spelaren inför slutspelet då man har duktiga spelare som kan täcka upp för honom.

Spanjorerna har verkligen levt upp till förväntningarna under uppladdningen inför VM då man krossat flera motstånd och faktum är att man vann samtliga matcher man spelade inför VM. Bland dessa lagen fanns VM lag som Sydkorea, Frankrike och Argentina med. Imponerande av Spanien!

Motståndarna Schweiz ger jag inte mycket för. Man lägger stor vikt på det defensvia spelet men faller man för långt hemåt mot Spanien är det kört redan från start. Laget tog sig vidare till VM från den klart svagaste VM-kval gruppen där man mötte lag som Grekland, Lettland och Israel. Nu väntar tuffare motstånd och man lär inte plocka många poäng under VM. Man har gjort ruskigt svaga insatser inför VM då man förlorat mot Norge, Uruguay och Costa Rica!? Man lyckades dock kryssa mot ett svagt Italien i genrepet...

Schweiz har två blytunga avbräck inför matchen då det mesta talar för att lagets skyttekung Alexander Frei inte kommer till start p.g.a. en skada. Man saknar även skicklige Behrami som till vardags spelar i West Ham. Tränaren har sagt i media att han inte tar några risker inför Spanien matchen utan att man lägger större fokus på matcherna efter då man möter Chile och Honduras. Som ni förstår så har tränaren i princip redan på förhand gett upp matchen.


Vi har sett Tyskarnas, Holländarnas och Brassarnas offensiver så här långt och visst har dom levt upp till förväntningarna. Nu är det dags för en av världens starkaste offensiver att träda in i handlingarna och det mot ett lag vars tränare inte ens prioriterar matchen!!!

TRYCK IN POLETTERNA HÄR!!!




Spel 38


Spanien Schweiz (Spanien vinner med 2 mål eller fler)
Chile - Honduras (Chile vinner)
Odds: 2.88 @ Expekt
Insats: 282 kr (6%)
Spelstopp: 13.30

Spanien Schweiz
Se ovan!

Chile - Honduras
Chile tog sig vidare till VM på ett imponerade sätt. Man slutade på andra plats i VM-kvalet med bara Brasilien före. Man öste in mål och lyckades göra 32 stycken, ett mål mindre än Brasilien som gjorde flest. Så visst har man en vass offensiv. Man har VM-kvalets skytteligavinnare i laget, Humberto Suazo vann den. Han är dock osäker till start imorgon då han dras med en lårskada. Tränaren har sagt till media att man tänker vänta in i det sista med att ge besked om han spelar eller inte.

Chile har imponerat starkt på mig under VM-kvalet och uppladdningen inför VM. Det är full fart framåt som gäller genom hela matchen, spelarna ger sig aldrig utan de kämpar in i det sista. Varje anfall finns det en tanke bakom och när man idag möter Honduras så tror jag man kommer vinna matchen med mycket finess och taktiska moment. Man har dock en akilles häl i backlinjen. Samtliga spelare är kortväxta och tränaren väljer att spela med en tre backslinje men då man inte möter något tufft motstånd idag så räknar jag med att man spikar igen bakåt. Uppladningen inför VM har varit mycket bra precis som jag skrev ovan. Man spelade 5 matcher och vann 4 av dessa mot mindre starka lag. Men idag möter man ett lag som är i klass med de motstånden och då ska segerchansen vara mycket bra!

Honduras gör här sitt andra VM någonsin och ingen spelare i den nuvarande truppen av erfarenhet av stora turneringar och det kan bli jobbigt för spelarna att gå in för fullsatta läktare och prestera på högsta nivå. Man har ett två spelare som är ordinarie i sina klubbar i Europa. Wilson Palacios är ordinarie i Tottenham och den allra största är väl forwarden David Suazo som gjorde många mål för Honduras i kvalet. Det som gör det här spelet än mer spelvärt är att denne David Suazo missar matchen enligt tränaren. Han är lårskadad och missar matchen ska han ha sagt till media. Ett stort plus för det här spelet då Honduras med stor sannolikhet startar med en 4-5-1 uppställning.

Man har gjort en extremt svag uppladdning inför VM. 4 matcher har spelats och 2 av dem har slutat med förlust. Det har blivit storförluster mot Turkiet och Rumänien och de två andra har slutat oavgjort mot svaga länder som Vitryssland och Azerbadjan. Man har ett stort problem i målvaktspelet som har sett uselt ut. Många misstag och kommunikationsproblem har lett till onödiga baklänges mål under kvalet och det har man verkligen inte råd med under VM. Idag ställs man mot ett heltaggat Chile som är ett tekniskt, spelskickligt och snabbt lag. Det kommer bli svårt att stå emot deras press matchen igenom.


Vill du ha gratispengar?
KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELBOLAGENS BONUSAR!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!