tisdag, juni 15, 2010

MISSA INTE - VM:s bästa bonusar!

Alla spelbolagen gör sitt bästa och slåss om kunderna med att erbjuda bäst bonusar och erbjudanden. Här nedan presenterar jag samtliga spelbolagens bästa bonusar!

VM:s bästa bonusar:

Expekt - Klicka här för att få ett gratisspel för 250 kr! Allt du behöver göra är att sätta in 250 kr och lägga ett spel, missar du får du pengarna tillbaka , sätter du spelet får du vinsten!

Övriga erbjudanden från Expekt:
- Erbjuder en Challenge som går ut på att tippa bättre än Glenn Strömberg. Chans att vinna en weekend i Italien med massa fotboll och uppleveleser. Skapa konto här!
- Livespels erbjudande där man kan vinna fina priser bara genom att lägga ett spel på liveodds. Skapa konto här och ta del av erbjudandet!
- Erbjudandet gäller även nuvarande kunder!

------------------------------------------------------------------

Betsafe - Klicka här för att få 50% på din första insättning upp till 500 kr! Alltså, om du sätter in 500 kr så får du ytterligare 250 kr att spela för! Ett perfekt sätt att få ytterligare en slant att spela för under VM!

Övriga erbjudanden från Betsafe:
- Man erbjuder en stor VM sida där man kan se inför rapporter, diverse nyheter och ett så kallat Quick Tip där man spelar på dagens tre matcher och kan vinna fina priser. Måste testas! Klicka här för att skapa konto hos Betsafe!
- Erbjudandet gäller även nuvarande kunder!

------------------------------------------------------------------

Unibet - Klicka här för att ta del av Unibets fantastiska bonus där man ger 120% i startbonus upp till 1200 kr! Sätt in 1000 kr och du får 1200 kr GRATIS av Unibet att spela för! Har du inte Unibet så skaffa det direkt och gör en överföring på upp till 1200 kr och ta del av bonus pengarna. En perfekt bonus för dig som vill ha extra pengar att spela för under VM!

Övriga erbjudanden från Unibet:

0-0 Garanti – Pengarna tillbaka vid 0-0!
Lägg ett spel före spelstopp hos Unibet på valfri VM match och du får pengarna tillbaka om matchen slutar 0-0. Marknaderna som erbjudandet gäller för är förste målskytt och siste målskytt!
- Erbjudandet ovan gäller även för nuvarande kunder!

------------------------------------------------------------------

Nordicbet - Klicka här för att skapa konto hos Nordicbet som dubblar din första insättning upp till 1000 kr! Har du inte Nordicbet så MÅSTE du skaffa det omedelbart. Inte bara för att man får en FET bonus utan även för det breda utbudet av matcher Nordicbet erbjuder. SKAFFA DITT KONTO HÄR!

Övriga erbjudanden från Nordicbet:
- Erbjuder en tävling där man kan vinna en splitter ny Iphone. Då krävs det att man lägger minst 5 spel via mobilen, på 5 olika VM-matcher med minsta insats om 50 kronor per spel.
- Erbjuder en tävling där det gäller att sätta ett vinnande spel till högst odds. Fina pengar att dela på. Även om man inte hittar ett högt odds så är man med i en utlottning av pengar bara man har satt ett spel på en VM match. Klicka här för att skapa konto hos Nordicbet och ta del av erbjudandet!
- Båda erbjudandena ovan gäller även för nuvarande kunder!

------------------------------------------------------------------

Betsson - Erbjuder en intressant startbonus för sina spelare. Du får tillbaka pengarna på dina tre första förlorade kuponger på Betsson Odds. Det sammanlagda beloppet du kan få tillbaka på denna bonus är max 500 kronor. Perfekt för dig som vill prova på lite olika spel. Du kan då spela dessa helt riskfritt hos Betsson!

Övriga erbjudanden från Betsson:
- Erbjuder ett kul spel som heter "vad händer sen?". Där får man se filmklipp från olika händelser och kan man förutspå vad som händer i klippet så får man 25 kr gratis att spela för! Klicka här för att skapa konto hos Betsson och testa spelet!
- Erbjudandet ovan gäller även för nuvarande kunder!

------------------------------------------------------------------

BET365 - En av de bättre spelbolagen i mina ögon. Man har dessutom en enkel design som är lätthanterlig för dig som är ny hos bolaget. Man erbjuder höga odds på diverse olika spel under VM. Har du inte konto hos Bet365? Skaffa det här och bolaget dubblar din första insättning upp till 1000 kr!

Övriga erbjudanden från BET365:

Straffgaranti – Pengarna tillbaka vid straffdrama?
Spela på vilket land som vinner VM och bet365 återbetalar insatsen om det lag du spelat på slås ut på straffar.Straffgarantin gäller endast för spel på vilket land som vinner VM.

KLICKA HÄR FÖR STRAFFGARANTIN!


0-0 Garanti – Pengarna tillbaka vid 0-0!
En mållös match är aldrig tråkig hos bet365. Spela på VM hos bet365 och du får tillbaka insatsen om matcherna slutar 0-0.
Lägg ett spel innan matchstart på valfri VM-match och du får pengarna tillbaka om inga mål görs. 0-0 garantin gäller för spelmarknaderna Rätt Resultat, Första Målgörare, Sista Målgörare, Mål i Matchen, Halvtid/Fulltid och Scorecast!

KLICKA HÄR för din 0-0 Garanti!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!