fredag, juni 18, 2010

Två starka vinnare idag!

Idag tror jag mycket på två starka vinnare som ska ha mycket bra chans att vinna sina respektive matcher!





Spel 40

Tyskland - Serbien (Tyskland vinner)
England - Algeriet (England vinner)
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 234 kr (6%)
Spelstopp: 13.30


Tyskland - Serbien
Det mesta talar väl för att Tyskarna bli klara för åttondelsfinal här. Man imponerade enormt mot Australien senast när man körde över dem med 4-0. Man visade prov på ett fantasirikt anfallsspel med hög fart och mycket finess. Man har flera glödheta målskyttar som har väldigt enkelt för att göra mål. Man har även stjärnskottet Mesut Özil i högform på mitten. Han agerar som spelfördelare mellan mittfältet och anfallet och han var strålande senast.

Serbien imponerade knappast i förlust matchen mot Ghana. Man fick inte igång sitt passnings- och kontringsspel och det lär behövas för att kunna ställa till det för Tyskarna här idag. Jag tror knappast serberna orkar 90 minuter med konstant försvarsspel. Serbien måste dessutom gå för vinst i den här matchen för vid förlust är laget med största sannolikhet ute ur VM. Skulle Serbien börja pressa upp spelet så finns det flera kvicka tyskar som kommer hugga på varje chans de får och är Serbien minsta lilla ofokuserade så lär man åka på stryk här idag. Serbien saknar mittbacken Lukovic som fick rött kort senast och det får ses som ett avbräck för Serberna i defensiven.



England - Algeriet
England tappade segern senast mot USA efter en dundertabbe av målvakten Green. England gjorde dock en helt okej match då man såg pigga ut matchen igenom och det märktes att det fanns mycket vilja i laget. Det lär Algeriet få känna på här ikväll då man med största sannolikhet blir överkörda! England får troligtvis klara sig utan mittbacken Ledley King som dras med skadebekymmer. Däremot är Gareth Barry tillbaka i träning efter sin skada och den viktige mittfältaren kan mycket väl gå rakt in i startelvan i kväll. Dessutom talar mycket för att Jermaine Defoe får chansen längst fram i anfallet tillsammans med skyttekungen Wayne Rooney. Engelsmännen ska vara flera nivåer starkare än Algeriet som är ett av de absolut sämsta lagen i årets VM.

Algeriet gjorde en rakt igenom usel match mot Slovenien i deras VM-premiär. Det var utan tvekan den sämsta matchen hittils i VM och nu ställs man mot en guldkandidat. Algeriets spelare såg ointresserade ut och allmänt slöa. Det fanns inget glöd i laget och det krävs mycket mer vilja av spelare om man ska en suck i den här matchen. Engelsmännen är rejält revanschsugna och Algeriets spelare bör vara detsamma men då man är flera nivåer sämre än England så kommer man få det rejält svårt i dagens match.

Min tanke om slutresultatet: Algeriet lär spela defensiv fotboll och försöka göra mål på kontringar men det håller inte i längden och när England leder med ett mål inför sista 20 minutrarna så kommer Algeriet gå mer offensivt och då gör England 2-0 när det skapas ytor i Algeriets försvar.



 Spel 41

England - Algeriet 
Mitt tips. Handicap (0-1) 1
Odds: 1.85 @ Bet365
Insats: 234 kr (6%)
Spelstopp: 20.30


Läs ovan!




Vill du ha gratispengar?
KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELBOLAGENS BONUSAR!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!