onsdag, juni 23, 2010

Två starka spel idag!

Igår fick vi fram 4 lag som blev klara för åttondelsfinal. Idag är det dags att ta fram fyra nya lag och jag har hittat två bra spel inför eftermiddagen/kvällen!




Spel 44

Ghana - Tyskland

Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 2.43 @ Betsafe
Insats: 178 kr (6%)
Spelstopp: 20.30


Ghana leder gruppen efter en seger och en oavgjord match. Om sanningen ska fram så anser jag inte att Ghana är tillräckligt bra för att leda den här gruppen. Tyskland är den självklara favoriten och laget haft en annan domare i senaste matchen eller om laget haft bättre skärpa i avsluten så hade man redan varit klara för åttondelsfinal men nu är läget som det är och det är bara seger som räknas här ikväll för Tyskarna.

Ghana inledde VM mot Serbien och vann den matchen 1-0. Det var en dålig fotbollsmatch och det var dessutom premiär för båda lagen och inget av lagen nådde upp till sin normala standard. Normalt kommer laget igång lagom till andra matchen i gruppspelet men då spelade Ghana 1-1 mot Australien i en dåligt genomförd match. Nu ställs man mot tuffaste motståndet i gruppen och allt man behöver göra är att klara oavgjort för avancemang. Det är just det som kommer fälla Ghana ikväll. Är man nöjda med att klara oavgjort så är matchen redan förlorad. Man möter ett Tyskland som med en man mindre spelade ut Serbien senast. Det kommer bli oerhört jobbigt för Ghana att försvara sig mot Tyskarnas återkommande offensiv.

I senaste matchen fick två unga spelare chansen från start i Ghanas backlinje och det beslutet höll på att bli ödesdigert då misstagen avlöste varandra och mot Australien hade man råd med det då man fick med sig oavgjort. Nu ställs man mot Tyskland som utnyttjar alla misstag på bästa sätt och då blir det tufft för stackars Ghana. Jag tror Tyskland vinner komfortabelt här ikväll.

Det har även spridits dålig harmoni i laget under veckan. Mittfältaren Muntari har uttryckt sitt missnöje med att vara bänknötare och fick lämna truppen men har nu återvänt efter att ha bett om ursäkt. En sådan sak kan bara påverka truppen negativt och det kan störa uppladdningen hos en del spelare. Kevin-Prince Boateng har under veckan blossat upp ett bråk med sin halvbror i det Tyska landslaget. Det var Kevin-Prince Boateng som tacklade bort Ballack från VM och det gjorde att hans halvbror i Tyskland blev riktigt förbannad. När Kevin-Prince Boateng inte fick något stöd från sin halvbror så beslutade de att säga upp kontakten. Givetvis påverkar en sådan sak vissa spelare i laget negativt.

Tyskarnas sätt att spela fotboll imponerar på mig. Man har en fartfylld offensiv med ofta en touch spel som leder till att någon spelare kommer relativt fri från kanterna. Det är härligt att se på och fruktansvärt svårt och jobbigt att försvara sig emot. Idag saknar laget Klose men vad gör det när man massvis av anfallsstjärnor i laget? Nej det spelar föga roll, huvudsaken är att man får vara 11 man på planen genom hela matchen. Efter Kloses utvisning mot Serbien så slutade laget spela vilket ledde till baklängesmålet. Det tog en stund sedan fick laget fart på spelet igen och trots att man var en man mindre så spelade man mer eller mindre ut Serbien. Ruskigt imponerande och med samma spel ikväll så vinner man den här matchen 9 gånger av 10. Extra säker blir jag när jag vet att Tyskland måste vinna den här matchen för att ta sig vidare!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BETSAFE TILL ODDSET 2.43!

Nordicbet

Spel 45

Ghana - Tyskland
(Tyskland vinner)
USA - Algeriet (USA vinner)
Odds: 3.00 @ Bet365
Insats: 119 kr (4%)
Spelstopp: 16.00


Ghana - Tyskland
Se ovan!

USA - Algeriet
USA är det lag som presterat bäst fotboll i den här gruppen så här långt. Man kryssade mot England i premiären, lite turligt dock men man gjorde en bra match och var värda en poäng. Sedan låg man under mot Slovenien med 2-0 men hämtade upp det till 2-2 och gjorde faktiskt ett 3-2 som felaktigt blev bortdömt. Som ni förstår så har laget mycket stor kapacitet. Man möter här Algeriet som ligger sist i gruppen med 1 poäng. Algeriet har gjort helt okej matcher men samtidigt har man inte gjort någon utmärkande match. Det är ett lag som USA bör slå och jag tror man gör det. Notera även att om USA vinner med 1-0 samtidigt som England vinner med 1-0 så är USA klara gruppvinnare.

Finns att spela hos Expekt till 3.30!








VILL DU HA GRATISPENGAR?
KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!