tisdag, juni 22, 2010

Sista omgången - Grupp B!

Jag skriver även mina tankar om avslutningen i grupp B.

Nordicbet

Här får ni alla förutsättningar inför kvällens avslutande matcher i grupp B:

För att Nigeria ska gå vidare krävs...
...seger mot Sydkorea i Durban samtidigt som Grekland förlorar mot Argentina i Polokwane. Åker ut vid oavgjort, förlust eller att Grekland tar poäng mot Argentina.

Grekland går vidare...
...vid seger mot Argentina om Sydkorea inte vinner mot Nigeria.
...vid oavgjort om Sydkorea också spelar oavgjort men gör minst två färre mål än Grekland.

Sydkorea går vidare...
...vid seger mot Nigeria om Grekland spelar oavgjort eller förlorar.
...vid seger mot Nigeria och Grekland vinner mot Argentina, såvida inte grekernas seger skaffar dem bättre målskillnad eller fler antal gjorda mål.
...vid oavgjort om Grekland spelar oavgjort, men inte skaffar sig fler antal gjorda mål.

Argentina missar åttondelsfinal...
...vid förlust med minst tre måls marginal mot Grekland samtidigt som Sydkorea slår Nigeria med minst två mål.


Grekland - Argentina
Den här matchen känns väldigt oviss. Grekerna håller jag inte särskilt högt då jag verkligen ogillar deras sätt att spela fotboll. Idag ställs man med största sannolikhet mot Argentinas reservlag och då bör man ha en bra chans att åtminstone klara oavgjort. Men eftersom oavgjort inte räcker så måste man gå för seger och det passar inte riktigt Greklands sätt att spela. De är som bäst när de får slå ur underläge och jag vill påstå att den enda orsaken till deras seger mot Nigeria var att man var en man mer på planen. Annars vill jag påstå att man hade förlorat den matchen. Nu möter man tufft motstånd och trots att Argentina kommer vila upp mot 7 spelare här så ska man ses som favoriter och chansen till seger ska vara mycket bra.

1 - 7.50 @ Bet365
X - 4.00 @ Unibet
2 - 1.57 @ Expekt
 

 
 
Nigeria - Sydkorea
Sista kvällen med gänget för Lasse Lagerbäck? Ja, sannolikheten är extremt stor att det blir sista matchen han coachar Nigeria här. Det krävs mycket för att Nigeria ska ta sig vidare till åttondelen då man har två förluster bakom sig. Senast gjorde man en bra match mot Grekland men fick oturligt ett rött kort emot sig och då tappade man allt. Lagkaptenen Yobo har sagt i media att man är chanslösa att gå vidare och det lär knappast tända laget inför den här matchen. Nu krävs en rejäl uppryckning av Nigeria om man ska ha en chans mot Sydkorea som gjorde en bra match mot Grekland i första omgången då man vann med 2-0. Mot Argentina var laget dock chanslösa och man kommer till den här matchen med rejäl revanschlusta. Det räcker att Sydkorea vinner den här matchen så är man klara för åttondelsfinal. Jag förutsätter att Grekland inte vinner mot Argentina. Om jag ska rekommendera något spel ikväll så är det tvåan i den här matchen till 2.45 hos Expekt.

Med största sannolikhet blir det Argentina och Sydkorea som går vidare till åttondelsfinal, helt rättvist i mina ögon!

1 - 3.10 @ Unibet
X - 3.25 @ Bet365
2 - 2.45 @ Expekt
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!