fredag, juni 25, 2010

Honduras kan inte göra mål!

Midsommarafton och vi bjuds på härlig fotboll från VM. Idag ska de sista slutspelslagen koras och jag har hittat ett bra spel bland dessa matcherna.




Spel 48

Schweiz - Honduras

Mitt tips: Schweiz håller nollan
Odds: 2.00 @ Expekt
Insats: 240 kr (8%) 

Spelstopp: 20.30

 Vi spelade emot Honduras senast och då blev man nollade mot Spanien. Nu spelar vi emot dem igen och sannolikheten är mycket stor att man återigen blir nollade. Schweiz slog senast nytt rekord mot Chile i antal minuter utan att släppa in ett mål i VM. Man hade hållit nollan i 4 raka matcher i VM inför matchen mot Chile senast. Där blev man rejält tillbakapressade och man fick spela med en man mindre i 60 minuter. Det ledde till att man släppte in ett mål och det får ses som en rejäl bedrift med tanke på den rejäla pressen Chile hade på Schweiz.

Nu är det helt andra förutsättningar. Nu ställs man mot ett lag som är oerhört svaga offensivt och Schweiz måste vinna den här matchen för att vara säkra på avancemang. Honduras är redan ute ur VM och det är inte omöjligt att coachen låter andra spelare få chansen nu när matchen inte gäller något för dem. Det kan leda till en ännu svagare offensiv än vad vi har sett under tidigare matcher. För att ni ska förstå hur usel deras offensiv har varit så ska jag presentera deras antal skott på mål i de två matcher man spelat. Mot Chile sköt man två skott på mål som var helt ofarliga och mot Spanien så träffade man inte mål en enda gång. Då förstår ni hur usel offensiv man har och nu möter man ett Schweiz som spelar oerhört disciplinerad defensiv fotboll.

Chansen är stor att den här matchen kommer avgöras på målskillnad och då gäller det för Schweiz att ha så bra som möjligt och då måste man hålla tätt bakåt vilket jag tror man kommer lyckas med. Man har sett oerhört stabila ut bakåt och man nollade Spanien i första gruppspelsmatchen. Klarar man nolla dem så bör man klara nolla Honduras och 2 gånger pengarna hos Expekt är helt fantastiskt!

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!





VILL DU HA GRATIS PENGAR?
KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!