lördag, juni 26, 2010

Åttondelsfinaler!

Nu är det dags för åttondelsfinalerna att dra igång och idag spelar Uruguay-Sydkorea och USA-Ghana.



Nordicbet

Uruguay - Sydkorea
Det här kan verkligen bli en fartfylld match med massor av chanser. Uruguay var strålande i gruppspelet och man höll nollan i samtliga tre matcher mot lag som Frankrike, Mexiko och värdnationen Sydafrika. Nu väntar ett stenhårt kämpade Sydkorea och det kan bli en tufft att hålla igen bakåt genom hela matchen. Men som tur är för Uruguay så har man ett strålande anfallspar i Forlan och Suarez som leverar varje match. Lägg därtill ett suveränt mittfällt så har du segerkonceptet i den här matchen: Offensiven. Man har en betydligt starkare offensiv än Sydkorea och jag tror att när matchen är slut så har Uruguay gjort fler mål än Sydkorea.

Sydkorea inledde VM med en suverän insats mot Grekland men efter det har det sett värre ut. Defensiven har varit svajig mot både Argentina och Nigeria. Nu ställs man mot en ruskigt vass offensiv och det finns inget utrymme för misstag här!

För den som gillar statistik så har Uruguay 4 segrar och 1 oavgjord i de 5 matcher man har mött Sydkoera i tidigare under åren.

Inga av lagen har några skador att rapportera om!




USA - Ghana
USA har jag fallit för totalt. Det är en nation som har fotboll som fjärde största sport men som ändå visar prov på ruskigt bra fotboll. Man har flera anfalls kombinationer och mycket finess i laget. Men det som gör att laget är i åttondelsfinal är lagets vilja. Man har visat prov på ett otroligt kämpaglöd i samtliga matcher och det har gjort att laget vann gruppen. Nu väntar en svår och oberäknelig åttondelsfinal mot Ghana och det är ruskigt svårt hitta någon vinnare på förhand. Men en sak är säker USA är helt ordinarie, motivationen på topp och laget har medvind efter gruppmatcherna. USA kommer bli ett svårstoppat lag.

Ghana har gjort ett bra VM så här långt. Man har haft en stark offensiv som tyvärr inte har levererat som man velat men det har gjort att laget har gått till åttondelsfinal. Defensiven har varit desto starkare och man kan leva länge på den i den här matchen men tids nog krävs ett mål framåt om man ska vinna matchen.

Mycket oviss match.


VILL DU HA GRATIS PENGAR?
KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELBOLAGENS BÄSTA BONUSAR!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!