lördag, maj 29, 2010

Två starka spel idag!

Formen sitter i och idag bjuder jag på ett härligt spel! Spelet är taget från de lägre divisionerna i Sverige och på förhand känns det här mycket bra!



Spel 26

IK Frej - Västerås IK
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.50 @
Betsafe
Insats: 196 kr (6%)
Spelstopp: 14.00


Här har vi fått ett ruskigt fint handicap spel! IK Frej är favoriter till att vinna serien och man leder mycket riktigt serien efter 6 omgångar. Man har sett riktigt starka ut så här långt, framför allt defensivt. Man har bara släppt in 3 mål bakåt på de 6 matcher man spelat. Framåt har man sett något svagare ut men man skapar massor av chanser men har svårt att få in bollen. Får man bara in bollen så vinner man den här matchen utan tvekan med 2 mål eller fler.

Västerås är i mina ögon ett bottenlag. Man ligger på en sjunde plats i tabellen vilket innebär mitt i mitten av serien. Man har gjort bra ifrån sig så här långt men det mycket tack vare en massa tur. Motståndarna man mött har haft problem att få in bollen och medan Västerås har haft mycket tur vid sina mål. Idag bjuds man inte på något mål och då blir det svårt att vinna matchen.

IK Frej har vunnit hemma mot Västerås i 3 raka säsonger nu och målskillnaden skrivs till 9-0 på dessa tre matcher. (2-0, 4-0 och 3-0 har matcherna slutat de tre senaste åren)

Toppen mot botten skulle jag vilja påstå trots att Västerås ligger i mitten av tabellen. Snart kommer raset, varför inte börja med det idag?
BLI MEDLEM HOS BETSAFE OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!




Spel 27

Värmbols - FC Gute
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @
Betsafe
Insats: 196 kr (6%)
Spelstopp: 14.00


Här bjuds vi återigen på ett fint handicap. Det råder klasskillnad mellan dessa två lagen. Värmbols är som dag och natt på hemma/bortaplan. På hemmaplan spelar man ruskigt bra fotboll och man kör över sitt motstånd medan man på bortaplan spelar utan självförtroende och bjuder på enkla misstag. Idag spelar man på hemmaplan och då är segerchansen genast mycket bra! Man har vunnit 3 av 3 möjliga matcher på hemmaplan, samtliga matcher vann man med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel idag. Man kan ståta med fina 8-1 i målskillnad på dessa 3 matcher och det mesta talar för att den målskillnaden kommer att bli ännu bättre efter dagens match.

FC Gute har varit lite av en besvikelse i år. Man ligger på en tionde plats i tabellen och är nu uppe i 4 raka utan seger varav de 2 senaste är förluster. Idag åker man till Backavallen, som Värmbols spelare på, med stora bekymmer. En sjukdom har spritt sig i laget och flera spelare ligger hemma och är sjuka. Vilka vet jag i dagsläget in men enligt rapporter ser det jobbigt ut för FC Gute idag.

FC Gute har dessutom haft ruskigt svårt för Värmbols i de tidigare säsongerna. Lagen har mött varandra de två senaste säsongerna och det har slutat med skrattretande enkla segrar för Värmbol. 2-0 och 4-0 har man vunnit med men enligt rapporter jag fått så borde Värmbol ha vunnit med betydligt större siffror.

BLI MEDLEM HOS BETSAFE OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!



Spel 28

IK Frej - Västerås IK (IK Frej vinner)
Värmbol - FC Gute (Värmbol vinner)
Odds: 2.45 @ Expekt
Insats: 261 kr (8%)
Spelstopp: 14.00


Dubbeln känns given!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!