söndag, maj 23, 2010

Idag bjuder jag på Div. 1 fotboll!

Idag fortsätter vi med fotboll från de lägre divisionerna. Har hittat två starka hemmalag som bör slå sina motstånd tämligen enkelt.


Spel 25

Lunds BK - Ytterby (Lund vinner)
Sleipner - Torslanda (Sleipner vinner)
Odds: 2.33 @ Expekt
Insats: 182 kr (6%)
Spelstopp: 16.00


Lunds BK - Ytterby
Här är det toppen mot botten. Båda lagen är nykomlingar i år men bara ett av lagen beter sig som det. Ytterby ligger sist i tabellen med en oavgjord match och 4 förluster på de 5 inledande matcherna. Lund ligger i andra änden av tabellen på en andra plats med 3 segrar och 2 oavgjorda matcher än så länge. Lund har visat noll respekt för sina motståndarna och det är full fart framåt som gäller och mycket tack vare den mentaliteten har det gått mycket bra för laget inledningsvis. På hemmaplan är Lund starka och man har vunnit över Bunkeflo och Husqvarna i de två matcher man har spelat på hemmaplan. Det mesta talar för att man tar ännu en seger här så svaga Ytterby ska försöka sno åt sig någon poäng. Ytterby har två raka förluster på bortaplan och tunga 0-5 i målskillnad. Ettan känns klar!

Sleipner - Torslanda
Sleipner som är favorit tippade till seriesegern har inlett året ojämnt. Men idag ställs man mot ett något svagare motstånd än man mött tidigare och då bör man visa vilket lag som är starkast. Man verkade verkligen på gång efter att man kryssade borta mot serieledande Norrby. Efter det tog man två raka segrar men senast var det dags för förlust igen borta mot Husqvarna. Nu spelar man dock på hemmaplan igen och här trivs man betydligt bättre.

Motståndarna Torslanda ligger näst sist i tabellen med 1 poäng inspelade på 5 matcher och med en jobbig målskillnad på 2-8. Det finns inget i Torslandas spel som gör att jag ens blir nervös inför den här matchen. Spelet ser uddlöst ut och man har ingen fantasi i sin offenvis och defensiven bjuder ofta på enkla baklänges mål. Det håller inte när man möter ett Sleipner som normalt sett ska köra över Torslanda.

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!