söndag, maj 30, 2010

MAXSPEL IDAG!!!

Idag har jag hittat ett stenklart spel och jag sätter 10% av spelkassan på det här spelet.



Spel 29

Dacia Chisinau - Sheriff Tiraspol
Mitt tips: 2
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 325 kr (10%)
Spelstopp: 18.30


Spelet är taget från Moldavien och det är cupfinal på neutral plan som gäller! Det är stor klasskillnad mellan dessa lagen och att Sheriff vinner detta känns självklart för mig.

Dacia hamnade på en femte plats i sluttabellen. Det får väl ses som okej men notera att man hamnade hela 26 poäng bakom Sheriff. Då förstår ni klasskillnaden mellan lagen här. Dacia form är något tveksam då man har 2-1-2 som resultatrad på de 5 senaste matcherna. På bortaplan har man inte rosat marknaden direkt den senaste tiden. Man vann visserligen senast men före det hade man 6 raka utan seger varav 3 av dessa slutade med förlust mot lag som är betydligt sämre än Sheriff.

Sheriff vart helt överlägsna i den moldaviska ligan den här säsongen. Man kommer vinna överlägset då man är hela 19 poäng framför tvåan i serien. Sheriffs målskillnad är den sjukaste jag sett på länge, 75-8 har man som målskillnad efter 33 omgångar. Då förstår ni verkligen vilken skillnad det är på Sheriff och de övriga lagen. Sheriff har 5 raka segrar bakom sig och 11-1 i målskillnad på dessa matcherna.

Det enda som talar emot det här spelet är att Sheriff tycks ha haft det svårt mot Dacia den senaste tiden. 2 kryss och 1 seger har man och det är väl inte helt betryggande men nu är det cupfinal och då lär laget gå för fullt och då blir det synd om stackars Dacia som lär få kämpa till sista spelaren får kramp. Sheriff tar dubbeln i år!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!