onsdag, juni 02, 2010

Idag bjuder jag på en dubbel!

Jag har hittat en något annorlunda dubbel. Det ena spelet är taget från danska divison 1 medan det andra spelet är taget från Brasilianska högsta ligan. Dubbeln känns mycket bra på förhand!



Spel 30

Fluminese - Vitoria
(Fluminese vinner)
AB Köpenhamn - Thisted (Köpenhamn vinner)
Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 209 kr (6%)
Spelstopp: 19.00

Fluminese - Vitoria
Det har bara spelats 5 omgångar än så länge av den Brasilianska högsta ligan. Fluminese har inlett lite halvdant får man väl säga då man har 3-0-2 som resultatrad. Vitoria är dock betydligt sämre då man har 1-2-2 som resultatrad. Det jag intresserade mig mest för var hemma/Bortastatistiken som talar sitt tydliga språk. Fluminese har 2 segrar av 2 möjliga på sin hemmaplan medan Vitoria har 0 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster i sina tre bortamatcher än så länge. Vitoria har inte ens lyckats göra mål på bortaplan än. Nu ställs man återigen mot tufft motstånd på bortaplan och då blir det svårt för Vitoria att plocka några poäng.

Fluminese har haft väldigt enkelt för Vitoria den senaste tiden. Man har vunnit de 4 senaste matcherna lagen har mött varandra och målskillnaden skrivs till överlägsna 9-1 på dessa 4 matcher.

Fluminese kan ställa ett mycket starkt lag på benen medan Vitoria har stora bekymmer inför matchen. Vitoria saknar sex spelare inför matchen varav tre spelare är nya på listan över spelare som inte kan vara med ikväll. Bida och Ricardo är skadade och Elkeson är avstängd vilket är ett stort avbräck för Vitoria.
Fluminense är ett erkänt starkt hemmalag och man ska ses med toppchans hemma på Maracana ikväll!



AB Köpenhamn - Thisted
Den här matchen är tagen från den danska division 1. Det är stor klasskillnad på dessa två lagen och ett bör vara bergsäker här. Köpenhamn ligger 4a i serien, hela 19 poäng före Thisted som ligger på den 11e plats.

Köpenhamn åkte på storstryk mot serieledande Horsens i förra omgången och man lär vara rejält revanschssugna ikväll och det lär Thisted få sota för. Före förlusten senaste hade Köpenhamn 5 raka utan förlust och man var i bra form vilket betyder att spelarna lär knappast sakna självförtroende. Värre är det för Thisted som är uppe i 5 raka utan seger varav de 4 senaste matcherna slutat med förlust. De senaste fyra matcherna har som sagt slutat med förlust och lägg därtill den förnedrande 2-12 i målskillnad så förstår ni nog hur spelarna i Thisted känner. Det kan inte vara lätt att åka på storstryk match efter match. Nu möter man dessutom tufft motstånd igen och då blir det jobbigt.

Köpenhamn är dessutom väldigt hemmastarka och man ståtar med resultatraden 6-5-1 och 21-9 i målskillnad på sina hemmamatcher. Thisted har 5-1-7 som resultatrad på bortaplan och 16-26 som målskillnad.

Köpenhamn har vunnit de två senaste matcherna lagen emellan med 4-0 och 2-0. Känslan är att det blir något liknande idag igen.

Ett tips för dig som inte har konto hos Expekt:
Skapa ett konto och spela för 250 kr. Sätter du spelet får du vinsten, missar du spelet får du insatsen tillbaka. Det kan inte bli bättre! KLICKA HÄR FÖR ATT TA DEL AV DETTA FANTASTISKA ERBJUDANDE!




Spel 31

Lyngby - Skive

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Expekt
Insats: 279 kr (8%)
Spelstopp: 19.00


Här råder det en enorm klasskillnad! Lyngby ligger på en tredje plats och slåss för att ta sig upp till högsta divisionen kommande säsong. Skive ligger på 12e plats i tabellen och man hoppas hålla sig kvar den här säsongen. Det är två lag med helt skilda målsättningar som drabbar samman idag och för mig kan den här matchen bara sluta på ett sätt, hemmaseger!

Lyngby är seriens absolut starkaste hemmalag och 11-1-0 är imponerande statistik på hemmaplan. Målskillnaden skrivs till 28-14 och som ni förstår så har laget väldigt lätt för att vinna sina matcher med två mål eller fler vilket jag tror man gör idag.
Skive som kommer på besök är ett av seriens sämsta bortalag. Man har 2-0-10 som resultatrad och förnedrande 5-25 i målskillnad! Lägg därtill att man gått mållösa från de 5 senaste matcherna. Formen på bortaplan är som ni förstår katastrof dålig! Man har 8 raka förluster och en målskillnad på förnedrande 1-16. Jag kan inte se hur man ens ska ha en chans i dagens match då man möter seriens starkaste hemmalag!

De två senaste möten lagen emellan har slutat med seger med minst 2 måls marginal för Lyngby.

Ett tips för dig som inte har konto hos Expekt:
Skapa ett konto och spela för 250 kr. Sätter du spelet får du vinsten, missar du spelet får du insatsen tillbaka. Det kan inte bli bättre! KLICKA HÄR FÖR ATT TA DEL AV DETTA FANTASTISKA ERBJUDANDE!




 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!