onsdag, maj 19, 2010

Svenska cupen!

Svenska cupen på menyn idag och jag har hittat en mycket bra vinnare.

Spel 22

Trollhättan - Kalmar FF

Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 2.05 @ Betsafe

Insats: 101 kr (4%)
Spelstopp: 19.00


Trollhättan har det jobbigt för tillfället. Man ligger sist i Superettan med bara en seger på 7 matcher. På dessa 7 matcher man bara mäktat med att göra ett enda mål vilket är ruskigt dåligt. Idag ställs man mot betydligt starkare defensiv än vad man gör i Superettan så man kommer säkerligen ha stora bekymmer att peta in någon boll. 8 insläppta mål bakåt har man vilket får ses som okej men nu ställs man mot en vassare offensiv än vad man är van vid och då kan det bli jobbigt att hänga med i tempoväxlingarna.

Jag såg Trollhättans hemmamatch mot Hammarby för ett par veckor sedan. Man såg då riktigt uddlösa ut både framåt och hemåt och Hammarby är väl det närmaste Allsvenska motståndet man har i Superettan för tillfället. Blir man utspelade av dem så lär man bli det av Kalmar som har hittat formen igen!

Kalmar avslutade vårsäsongen vasst då man avslutade med 6 raka utan förlust varav de 3 sista matcherna slutade med seger. Mycket positivt för Kalmar som inledde säsongen väldigt svagt. Nu visar man dock vad man kan och då kommer segrarna. Inför den här matchen har Kalmars tränare Nanne Bergstrand avviserat att han tänker spela för att vinna och därmed ställer han ett mycket starkt lag på benen i kvällens match.

Som ni förstår så talar det mesta för en Kalmar seger här ikväll!

BLI MEDLEM HOS BETSAFE HÄR OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!




Spel 23

Trollhättan - Kalmar FF (Kalmar FF vinner)
Degerfors - Elfsborg (Elfsborg vinner)
Odds: 2.10 @ Betsafe
Insats: 202 kr (8%)
Spelstopp: 19.00

Trollhättan - Kalmar FFSe ovan!

Degerfors - Elfsborg
Degerfors ligger på en åttondeplats i Superettan efter en något ojämn inledning av säsongen. Man är dock något starkare på hemmaplan än bortaplan men självklart är man flera nivåer sämre än Elfsborg som kommer på besök. Det ska vara stor klasskillnad här.

Elfsborg visar gång på gång vilket härligt fotbollslag man är då man spelar ut sitt motstånd från match till match. Näst senast körde man över AIK med 4-0 och i den senaste matchen körde man över GAIS på bortaplan med 2-0. Samma startelva som spelade dessa två matcher kommer troligen starta ikväll också. Elfsborgs tränare Magnus Haglund avviserade idag i lokala medier att man ställer upp med bästa tänkbara startelva för att vinna matchen. Även om taggningen inte är på topp på samtliga Elfsborgs spelare så håller man minst en klass högre än samtliga Degerfors spelare gör. Tvåan spelas direkt!

BLI MEDLEM HOS BETSAFE HÄR OCH FÅ 500 KR I STARTBONUS!!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!