lördag, maj 08, 2010

Bra dubbel idag!

Det gick inget vidare för underspelet i torsdags men vi tar nya tag idag där jag har hittat två bra matcher som jag tänker använda i en dubbel till ett okej odds.

Spel 21

Leeds - Bristol Rovers (Leeds vinner med 2 mål eller fler)
Real Madrid - Athletic Bilbao (Real vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.67 @ Bet365
Insats: 220 kr (8%)
Spelstopp: 16.00

Leeds - Bristol Rovers
Det är sista matchen i League One för säsongen och det lär koka på Elland Road idag. Leeds ligger på andra platsen i tabellen, bara 1 poäng före trean Millwall. Som ni förstår så MÅSTE Leeds vinna dagens match och motståndet Bristol Rovers är inget som skrämmer direkt.

Leeds trivs hemma på Elland Road, man har tagit 13 segrar här och bara 3 förluster på sina 22 spelade matcher. Målskillnaden skrivs till fina 39-18 och inför ett fullsatt Elland Road idag så lär man utöka målskillnaden markant då man ska ta steget tillbaka upp till Championship!

Bristol Rovers är i usel form och man har absolut ingenting att spela för. Man är uppe i 5 raka förluster och senast åkte man på stryk med hela 3-0 mot Norwich som vunnit serien. 14 förluster på bortaplan på 22 matcher är inget som imponerar och det mesta talar för att man åker på sin 15e förlust på bortaplan den här säsongen.

Det här förlorar knappast Leeds och det här handicapspelet känns mycket stabilt!


Real Madrid - Athletic Bilbao
Real Madrid har en otroligt bra chans att gå om Barcelona i ligan ikväll. Man ställs mot formsvaga Bilbao medan Barcelona spelar borta mot svårspelade Sevilla. Det är bara en poäng upp till Barcelona och Real Madrid lär inte göra några misstag ikväll utan man kör över Bilbao med 2 mål eller fler.

På hemmaplan är Real Madrid nästintill omöjliga att slå. Endast Barcelona har lyckats och jag tror utan tvekan att Barcelona kommer vara det enda laget som slår Real på deras hemmaplan den här säsongen. 17-0-1 har man som resultatrad och fantastiska 55-17 i målskillnad. Som ni förstår så har man väldigt enkelt för att köra över sitt motstånd och ikväll lär det inte bli några undantag. Kapaciteten finns, motivationen finns och senast mot hemmastarka Mallorca gav Real Madrid ett rejält kraftbesked då man körde över dem med hela 4-1 på deras hemmaplan. Ikväll är motstånd ruskigt mycket sämre och då ska segerchanserna vara mycket bra!

Bilbao är ur form. Man har 5 raka matcher utan seger nu varav två av dessa har slutat med förlust. Förlusterna kom mot Mallorca och Valencia, två lag som är klassen sämre än Real Madrid. Om de kan vinna med 2 mål mot Bilbao så lär Real Madrid ha goda chanser att göra det likaså!

Real Madrid har förövrigt väldigt lätt för Bilbao och 9 av de 10 senaste matcherna har slutat med seger för Real Madrid. Ikväll kommer den 10e segern!


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS BET365!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!