torsdag, maj 06, 2010

Målsnålt i Trelleborg!

Idag har jag hittat ett stensäkert spel i mina ögon. Underspelet mellan Trelleborg-Mjällby känns extremt bra!



Spel 19

Trelleborg - Mjällby
Mitt tips:
Under 2.5 mål
Odds: 1.65 @ Sportingbet
Insats: 244 kr (8%)
Spelstopp: 19.00


Spel 20

Trelleborg - Mjällby
Mitt tips:
Resultat: 0-0
Odds: 8.50 @ Bet365
Insats: 61 kr (2%)
Spelstopp: 19.00

Här luktar målsnålt lång väg. Trelleborg är helt ur slag och har pinsamma 1-10 i målskillnad på de 4 senaste matcherna. Som ni ser så har laget alltså bara mäktat med ett enda mål på de 4 senaste matcherna. Man har nu två raka hemmamatcher utan att ha gjort ett enda mål och då har man mött Åtvidaberg och Brommapojkarna, två lag som man normalt sett ska ha bra chans mot. Före dessa matcherna imponerade man dock på hemmaplan då man tog 5 poäng av 9 mot Helsingborg, IFK Göteborg och Kalmar. Men den formen verkar vara bortblåst nu och man skapar väldigt få chanser i matcherna.

Mjällby som kommer på besök har även dom usel form. 2 förluster och 1 oavgjord på de 3 senaste matcherna. Senast spelade man oavgjort hemma mot IFK Göteborg, orättvist i mina ögon då Göteborg var det starkare laget hela matchen igenom plus att man hade en boll som var inne men som blev felaktigt bortdömt. Mjällby spelar ofta målsnålt och man har bara mäktat med 1 mål på de 5 senaste matcherna samtidigt som man bara släppt in 2 mål bakåt på dessa 5 matcherna..

Mjällby har ett erkänt starkt försvar med en storspelande Mattias Asper i mål och Trelleborg har tränat försvarsspel hela veckan inför den här matchen. 10 insläppta målt på de 4 senaste matcherna håller inte och idag lär man hålla tätt bakåt. Det lär knappast bli en rolig fotbollsmatch att se då det är två defensiva lag som möts och jag tror knappast det görs fler än 2,5 mål i den här matchen. 0-0 känns logiskt i en jämn match som lär innehålla mycket kamp.

En sak som verkligen talar för dagens spel är att Mjällbys skyttekung Markus Ekenberg är skadad och saknas gör även Juan Robledo som är skadad. Trelleborg i sin tur saknar sin viktige lagkapten Dennis Melander. Stort plus för dagens spel!

SPELA MATCHEN HOS SPORTINGBET OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS UPP TILL 2000 KR!!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!