torsdag, april 29, 2010

Elfsborg, dags för överkörning igen!

Precis som i måndags så har jag stora förhoppningar om att Elfsborg kommer vinna och det med 2 mål eller fler.


Spel 15

IF Elfsborg - Brommapojkarna

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 130 kr (4%)
Spelstopp: 19.00

Elfsborg bevisade senast mot Trelleborg att man är oerhört starka hemma på Borås Arena. Trelleborg var totalt utspelade genom hela matchen och man mäktade med 2 chanser på hela matchen varav den ena satt i mål. Jag tror på ett mycket liknande upplägg idag då BP lär backa hem med hela laget då Elfsborg trycker på.

När Elfsborg spelar hemma på Borås Arena har laget givetvis en stor fördel då man spelar på konstgräs. Det är en vanesak och det är alltid svårt för bortalagen att komma till Borås. Idag ställs man mot ett defensivt starkt BP men det spelar inte så stor roll då Elfsborg är Allsvenskans starkaste lag offensivt för tillfället med 13-2 i målskillnad. Det kommer vara spel mot ett mål och BP kommer försöka kontra. Som jag ofta skriver när det gäller Elfsborg så lär det vara full fart framåt redan från start och om inte BP är med direkt så är det kört för dem!

BP har ett par tunga avbräck inför dagens match då man saknar ett par mittfältare plus att man har duktige Imad Chhadeh avstängd. Spelarna som saknas är Mikkel Jensen, Andreas Eriksson och Möllenstam. Med dessa spelarna borta så lär man få det jobbigt mot Elfsborg formstarka mittfällt med Anders Svensson, Bajrami, Johan Larsson, Martin Ericsson och Daniel Mobaek. Skulle det gå illa finns Amadou Jawo och skickliga Daniel Nordmark att tillgå på bänken. Jag kan med all säkerhet påstå att samtliga dessa spelare skulle vara givna på BPs mittfält och det förklarar hur stor klasskillnad det är mellan lagen.


Elfsborg har ett betydligt starkare mittfält än vad BP har att tillgå och vinner man "mittfälts-matchen" så har man ofta en mycket bra chans att vinna matchen. Då Elfsborg i princip har lekt med samtliga lag som har kommit till Borås Arena den här säsongen så tror jag knappast att det blir någon skillnad idag då ett i mina ögon svagt lag kommer till Borås. Ettan känns given och 2.30 på handicap spelet känns klart spelvärt.


KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

Spel 16

IF Elfsborg - Brommapojkarna
Mitt tips: Brommapojkarna att göra mål: NEJ
Odds: 2.00 @ Expekt
Insats: 196 kr (6%)
Spelstopp: 19.00


BP är ett av allsvenskans försvarsstarkaste lag om man ser till antalet insläppta mål. Man har endast släppt in 4 mål på de 8 inledande omgångarna i Allsvenskan vilket får ses som mycket starkt. Men nu möter man Allsvenskans kanske starkaste hemmalag och då blir det gensast tuffare. Man lär få backa hem med hela laget och man lär vara tillbaka pressade genom hela matchen. Mest troligt är att BP ställer upp med defensvia 4-5-1 ikväll med Pablo pinones Arce som släpande forward och en stackars Guidetti som får jaga boll ensam i anfallet. BP kommer få en tuff kväll och man åker till Borås för att spela 0-0 och satsa på kontringar! Det är ännu ej klart vem som vaktar målet i Elfsborg ikväll men mest troligt är att Wulff får chansen från start igen då Ante Covic varit sjuk i veckan.

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!




Spel 17

IF Elfsborg - Brommapojkarna

Mitt tips: Denni Avdic gör mål
Odds: 2.75 @ Bet365
Insats: 82 kr (2,5%)
Spelstopp: 19.00

Denni Avdic har verkligen hittat målformen den senaste tiden. Han har mäktat med 2 mål i varje match i de två senaste matcherna. Sammanlagt har han gjort 6 mål den här säsongen varav han var inhoppare de 5 första matcherna. Dessa 6 mål gör att han delar skytteligaledning i Allsvenskan med Alexander Gerndt från Gefle. Får man 2.75 på en spelare som öser in mål för tillfället så bör man absolut testa det oddset. Elfsborg är ett offensivt starkt lag och man jobbar mycket med att få ut bollarna på kanterna för att kunna slå farliga inlägg. Med vindsnabba Bajrami och Larsson på vardera kant så kan Avdic räkna med många inlägg och på något av dessa bör han trycka in bollen! 2.75 taget!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!