söndag, maj 02, 2010

En stark dubbel idag!

Idag bjuder jag på en dubbel som känns spelvärd till oddset 2.20.



Spel 18

Malmö FF - Trelleborg
(Malmö vinner)
Swansea - Doncaster (Swansea vinner)
Odds: 2.20 @ Betsson
Insats: 195 kr (6%)
Spelstopp: 14.00

Malmö FF - Trelleborg
Ett skånederby som kanske är så hett på för hand men ett derby är alltid ett derby. Det är dock två lag med helt olika formkurvor som möts. Malmö FF ligger på andra plats i tabellen och man har vunnit 4 av sina 5 senaste matcher. Enda förlusten kom borta mot Helsingborg som leder serien. Dagens motstånd Trelleborg ligger sist i tabellen med 6 inspelade poäng på 9 matcher. Trelleborg har åkt på två tunga förluster i sina två senaste matcher. Först blev man totalt utspelade av Elfsborg och förlorade med 4-1, efter det mötte man Åtvidaberg på hemmaplan och då åkte man på stryk med 0-3. 3 raka förluster är man uppe i nu. Klart plus för Malmö FF som har en betydligt bättre form.

Malmö har ett bra hemmafacit då man är obesegrade. Man har 3-1-0 som resultatrad och 9-3 i målskillnad på de 4 hemmamatcher man spelat så här långt. Det är annat för Trelleborg som spelar usel fotboll på bortaplan. Man har 0-1-3 som resultatrad och än mer pinsamma 3-11 som målskillnad. Nu behöver man visserligen inte åka så långt i den här bortamatchen men det är aldrig lätt att slå Malmö på deras hemmaplan. Det tror jag inte man gör idag heller.

Enligt traditionen brukar Malmö ha svårt för Trelleborg men aldrig tidigare har skillnaden varit så stor mellan lagen som den är idag. Trelleborg har inget att förlora medan Malmö har allt att förlora här. Det lär trigga båda lagens spelare och då jag håller Malmö väldigt högt så tvekar jag inte att spela ettan till ett något blygsamt odds.

Malmö saknar Markus Halsti, Rick Kruys, Edward Ofere, Jasmin Sudic, Jeffrey Aubynn och Ricardinho
Trelleborg saknar Fredrik Jensen, Viktor Noring, Andreas Wihlborg, Daniel Jovanovic, Max Fuxberg óch Zoran Jovanovic.


Swansea - Doncaster
I den här matchen så går jag mycket på motivationen. Det är sista matchen för säsongen för Doncaster medan Swansea vid seger här får kvala till Premier League. Doncaster ligger i mitten av tabellen och har ingenting att spela för här. Det har bjudits på hawaii fotboll från Doncaster de senaste matcherna sedan det står klart att man inte kan åka ur och inte kan gå upp längre. I den här matchen lär man släppa fram yngre talanger som ska få känna på spelet i Championship. Swansea däremot ligger precis ovanför kvalstrecket. Man har en poäng ned till Blackpool och därför är seger här av största vikt för laget. Man har allt i sina egna händer och vinner man här så är platsen klar för kval till Premier League vilket var målet för laget innan säsongen.

 Swansea har två starka hemmasegrar bakom sig med 3-0 och 3-1 mot Scunthorpe och Barnsley. Doncaster har som sagt spelat ojämnt den senaste tiden men man fick med sig 1-1 borta mot Ipswich senaste, före det åkte man på stryk borta mot Blackpool.

Swansea saknar Alan Tate och långtidsskadade Ferrie Bodde och Jordi Lopez.
Doncaster har det jobbigt på skadefronten då viktiga mittfältarna John Oster och Martin Woods troligen saknas och skyttekungen Billy Sharp saknas tillsammans med backarna Adam Lockwood och Jason Shackell.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BETSSON!DU FÅR PENGARNA TILLBAKA PÅ DINA TRE FÖRSTA FÖRLORADE KUPONGER HÄR!!






 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!