onsdag, mars 17, 2010

Två starka hemmavinnare idag!

Idag kör vi igång och jag har hittat två mycket bra hemmavinnare!  Häng på!

Spel 1

Barcelona - Stuttgart
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 120 kr (6%)

Spelstopp: 20.45

Formen, Barcelona har hittat formen på allvar igen, det visade man inte minst senast i hemmamatchen mot Valencia då man krossade dem med hela 3-0. Barcelona vinner ofta med 2 mål eller fler och det talar för dagens spel. Stuttgart är inte dåliga på något vis men hur man ska räcka till mot ett heltaggat Barcelona kan jag inte se. Man gjorden enormt bra insats i hemmamatchen då man klarade 1-1 men nu är det bortaplan och då har man ingen publik i ryggen. Nu har man istället upp mot 90 000 åskadare som håller på motståndarna och då kan säkerligen flertalet Stuttgart spelare börja darra. Barcelona lär ha en tokpress från början till slut och vid minsta lilla osäkerhet från Stuttgart så lär Barcelona utnyttja det.

Matchvinnare, Barcelona består av ett lag med i princip enbart stora matchvinnare. Man har flertalet världsstjärnor som vet precis vad som väntar i kvällens match. De har spelat flertalet slutspelsmatcher i Champions League och spelarna vet vad som krävs för att vinna matchen. Stuttgart har inte den bredden av vinnarskallar som Barcelona har att tillgå och det är en av orsakerna till lagets fall ikväll. Självklart är spelet inte självklart p.g.a. att man har fler stjärnspelare än Stuttgart men det om dessa spelare visar karaktär ikväll så bör man avlägsna Stuttgart tämligen enkelt.





----------------------------------------------------------------------

Spel 2

Newcastle - Scunthorpe
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.92 @ Unibet
Insats: 160 kr (8%)
Spelstopp: 20.45


Formen, Newcastle är uppe i 7 raka utan förlust nu och på de 5 senaste matcherna kan laget ståta med 4 segrar och 1 oavgjord. Scunthorpe har det betydligt värre då man bara har mäktat med att vinna en enda match på de 8 senaste. Man är uppe i 5 förluster, 2 oavgjorda och bara 1 seger på de 8 senaste matcherna. Som ni förstår så talar det här till väldigt stor fördel för Newcastle som spelar med ett enormt självfötroende för tillfället.

Hemmafavören, Newcastle är Championships starkaste hemmalag då man har plockat 46 poäng av 54 möjliga. Det är riktigt starkt! Man har resultatraden 14-4-0 och en helt fantastiskt målskillnad på 43-9. Lagets 5 senaste hemmamatcher har slutat: 6-1, 3-0, 4-1, 5-1 och 2-0. Som ni ser så har laget väldigt lätt för att vinna med 2 mål eller fler plus att samtliga dessa segrar är tagna mot lag som på pappret är starkare än Scunthorpe!
Scunthorpes bortaspel är tredje sämst i Championship rent poängmässigt. Man har 3-3-12 som resultatrad målskillnaden skrivs till 16-39 vilket är riktigt uselt. Bortaformen talar sitt tydliga språk då man är uppe i 4 raka förluster varav två av dessa är med 2 mål eller fler.

Klassskillnaden, Newcastle besitter ett lag med flertalet spelare som har lång erfarenhet av spel i Premier League. Scunthorpe får klara sig utan sin viktige kapten Cliff Byrne som är avstängd och Scunthorpe får nog  inrikta sig på viktigare matcher i framtiden där laget har en större chans till poäng...






 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!