lördag, mars 20, 2010

En bra dubbel till helgen!

Idag bjuder jag på en mycket stark dubbel och ett bra singelspel. Allting är taget från den Engelska fotbollen.



Spel 3

Nottingham - Peterborough (Nottingham vinner)
Charlton - Gillingham (Charlton vinner)
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 134 kr (6%)
Spelstopp: 16.00


Båda dessa matcherna påminner om varandra. Nottingham bland de bästa hemmalagen i Championship medan Charlton är bland de bästa hemmalagen i League One. Deras motstånd för dagen skrämmer ingen då det handlar om de absolut sämsta bortalagen i respektive serie.

Nottingham - Peterborough
Nottingham har två raka förluster bakom sig men båda dessa har kommit på bortaplan där man inte ens är i närheten av att vara lika starka som på hemmaplan. På hemmaplan är laget uppe i 15 raka utan förlust varav 13 av dessa matcher är segrar. Man har en fin svit på 10 raka segrar nu i Championship på hemmaplan och det mesta talar för att man utökar den sviten idag. Resultatraden 14-1-3 på hemmaplan och målskillnaden 36-13 imponerar stort.

Peterborough är absolut sämsta laget i hela Championship. Man ligger sist i tabellen och har 8 poäng upp till säker mark. Man är dock helt klart sämsta laget i serien på bortaplan. Man har 7 poäng på 18 matcher vilket ger den pinsamma resultatraden 1-4-13 och målskillnaden 10-29 är ruskigt dålig. Man vann senast på bortaplan mot Watford som är inne i en svängig period för tillfället. Den matchen ser jag inte så allvarligt på då Watford inte spelar på topp för dagen. Före den segern var man uppe i 8 raka förluster där man blivit nollade i 6 av dessa förluster.

Jag kan inte se hur Peterborough ska kunna hota ett Nottingham i absolut toppform på hemmaplan. Det är toppen mot botten i den här matchen och Nottingham har ett betydligt bättre spelarmaterial att tillgå än dagens motstånd och ettan ska vara stenklar!


Charlton - Gillingham
Som jag nämnde ovan så är det samma förutsättningar i den här matchen. Charlton slåss i toppen medan Gillingham slåss i botten. Charlton fick sig en rejäl tankeställare senast då man åkte på stryk med hela 4-0 i derbyt mot Millwall. Riktigt uselt och spelarna lär ha fått rejält med skäll och jag har svårt att se att laget viker ned sig i den här matchen. Jag tror mer att Gillingham blir slagpåse idag för ett oerhört revanschsuget Charlton. Charlton är ett starkt hemmalag och har en fin resultatrad på 11-5-2 och fina 36-19 i målskillnad. Senast slog man Stockport med 2-0 på hemmaplan.

Samma Stockport klarade Gillingham 0-0 mot på bortaplan. Det var 1 av lagets 5 poäng den här säsongen på bortaplan. Man har ännu inte lyckats vinna någon match på bortaplan och det enda man kan stoltsera med är 5 oavgjorda matcher av 18 möjliga, resten är förluster. Målskillnaden på bortaplan är skrämmande dålig då man har 11-37. Man är seriens i särklass sämsta bortalag och att man ens ska ha en chans här idag känns långsökt i mina ögon. Gillingham är dessutom uppe i 4 raka matcher utan att ha gjort ett enda mål framåt på bortaplan. Ettan känns stenklar!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS BET365!!

-----------------------------------------------------------------

Spel 4

Arsenal - West Ham
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 112 kr (5%)
Spelstopp: 18.30


Arsenal imponerar för tillfället då man har 5 raka segrar bakom sig. Man tog sig vidare på ett mycket imponerande vis i Champions League då man krossade Porto på hemmaplan med hela 5-0. Det räcker att laget har hälften av den glöd man såg i spelarnas ögon så vinner man matchen idag mycket enkelt. Arsenal är ett mycket starkt hemmalag och endast Man Utd, Chelsea och Everton har lyckats plocka poäng på Emirates den här säsongen. Inget annat lag har lyckats och den imponerande målskillnaden 41-15 visar tydligt att Arsenal har lätt för att vinna sina matcher med 2 mål eller fler. Det talar för mitt spel idag och det känns mycket stabilt i mina ögon.

West Ham är helt ur form och har tre blytunga förluster bakom sig och jag tror knappast man orkar resa sig till den här matchen. Senast åkte man på stryk med 4-1 i det prestigefyllda London derbyt mot Chelsea, före det förlorade man på hemmaplan i den viktige bottenstridsmatchen mot Bolton och i matchen före det åkte man på storstryk mot Man Utd med 3-0. Som ni förstår så lär spelarna i West Ham inte ha det lätt för tillfället. Bortaspelet den här säsongen har dessutom varit riktigt svagt då man har 1-5-9 som resultatrad och usla 13-27 i målskillnad. Det var 15 matcher sedan laget vann på bortaplan och det var i bortapremiären mot Wolves i mitten av Augusti. Det är riktigt pinsamt dåligt av West Ham som går en tuff säsong tillmötes.

Ett stort plus för mitt spel är att man återfår Fabregas, Rosicky och Song till dagens match. Det är tre spelare som bidrar med mycket energi på mittfältet och det kan höja lagets offensiv en extra nivå. I övrigt saknas Gallas, Aaron Ramsey, Robin Van Persie, Kieran Gibbs och Johan Djourou.

West Ham saknar avstängde Manuel Da Costa och skadade Julien Faubert, Davenport, Boa Morte, Noble, Hines och Herita Ilunga.


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!