söndag, mars 21, 2010

Ajax fortsätter imponera!

Idag har jag hittat ett spel från den Holländska Eredivese som känns mycket spelbart.



Spel 5

RKC Waalwijk - Ajax
Mitt tips: Handicap (1-0) 2
Odds: 1.75 @ Bet365
Insats: 179 kr (8%)
Spelstopp: 12.30


Waalwijk är i en ruskigt usel form då man är uppe i 9 raka förluster! På dessa 9 förluster har laget 6-21 i målskillnad och det finns precis ingenting som talar för att laget ska ha en chans idag när seriens formstarkaste lag kommer på besök. Man ligger absolut sist i serien och har 11 poäng upp till det laget som ligger näst sist. Man spelar genom matcherna precis som om man har gett upp och det är helt klart att laget absolut inte håller den klassen som de övriga lagen i serien gör. Idag ställs man dessutom mot seriens kanske bästa lag och då lär man vara chanslösa!

Ajax är uppe i 7 raka segrar i den Holländska ligan och målskillnaden på dessa 7 matcherna är ofattbara 24-1!! Man har vunnit samtliga 7 matcherna med 2 mål eller fler och det talar verkligen för mitt spel idag som känns ruskigt stabilt! Senast i raden att bli krossade av Ajax var serietvåan PSV som fick stryk med hela 4-1 senast mot Ajax som är toppform. Ajax spelar som en maskin och dom känns oslagbara för tillfället.

Lagen har stött på varandra 30 gånger sedan 1993 och det har slutat med 6 oavgjorda och 24 segrar för Ajax. Precis allting talar för att man tar sin 25:e seger här mot Waalwijk. Tvåan känns stenklar!

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365!!

------------------------------------------------------------------

Spel 6

RKC Waalwijk - Ajax
Mitt tips: Handicap (2-0) 2
Odds: 2.55 @ Betsafe
Insats: 90 kr (4%)
Spelstopp: 12.30

Det känns helt klart spelvärt att testa 2.55 på det här handicap oddset. Waalwijk är det i särklass sämsta laget i serien och Ajax har aboslut bäst form av alla lagen och man lär köra över Waalwijk idag. Man har vunnit 6 av sina 7 senaste matcher med 3 mål eller fler och då har man mött lag som är betydligt bättre än dagens motstånd. Jag kan inte låta bli, jag måste spela det här handicapspelet till 2.55 hos Betsafe!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!