onsdag, mars 24, 2010

Djurgården vinner ikväll!

Djurgården har en gyllene chans att få till en kanske avgörande match i Globen på fredag men då måste man vinna ikväll vilket jag tror man gör!

Spel 7

Djurgården - Brynäs

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 148 kr (6%)
Spelstopp: 19.00


Djurgården var dåliga i senaste matchen på hovet, kanske p.g.a av de stora förväntningarna publiken hade på laget. Hovet är återigen slutsålt men nu lär Djurgården vara beredda på vad som komma skall. Djurgården delar ut röda t-shirts i de två första hemmamatcherna i slutspelet och man hoppas att det kommer vara ett rött hav av supportrar till Djurgården runt rinken på Hovet. För er som såg första matchen så kunde man se ett rött hav av supportrar och det lär bli samma visa idag igen. Med den här publiken i ryggen så lär Djurgården lyfta sig ett par nivåer och då kommer inte Brynäs ha en chans ikväll. Djurgården är normalt ett starkt hemmalag och efter den senaste insatsen på hemmais så lär laget vara rejält revanschsuget ikväll. Laget har en mycket vass första kedja med trion Marcus Nilson, Kristofer Ottosson och Jimmie Ölvestad. Denna trio har levererat varje match och ikväll leder man laget till 3-1 i matcher!

Brynäs hade inte mycket att sätta emot senast på sin hemmaplan då man blev överkörda av Djurgården med 0-4. Djurgården hade bättre tempo och mer fart i sitt anfallsspel vilket resulterade i många mål. Brynäs lyckades inte göra ett enda mål och man måste höja sig många nivåer för att komma upp till Djurgårdens. Jag tror det blir för svårt för Brynäs och om jag har rätt så inkasserar man sin tredje förlust i den här slutspelsserien.

För att Brynäs ska kunna vinna sina matcher måste laget få igång förstakedjan igen. Dackell, Dixon och Somervuori var ledande poängskördare under större delen av grundserien men i slutspelet har ingen av dem noterats för ens en poäng. Dixon och Somervuori är Gävlelagets bästa målskyttar i sällskap med Kahnberg. Kahnberg som inte heller har lyckats trycka in någon puck hittills men han har dock noterats för en assist poäng. Med dessa spelare ur form så känns det här spelet tryggt.

Båda lagen saknade ett par spelare på gårdagens träning men inget av lagen vill varken bekräfta eller kommentera några skador i sina trupper. Men för Brynäs del finns det frågetecken för suveräna målvakten Jacob Markströms deltagande. Markström som utgick efter två perioder i måndags påstås ha "känningar i nedre delen av kroppen". Det möjligt att Brynäs försöker förstora upp det för att förvirra Djurgården lite. Men om han missar matchen är det ett tungt avbräck för Brynäs vilket talar för mitt spel ikväll.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!