lördag, mars 27, 2010

Två klara hemmavinnare idag!

Idag bjuder jag på två spel från England. Båda känns på många sätt mycket bra och jag trycker upp insatserna något i båda matcherna.



Spel 8

Tottenham - Portsmouth

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.75 @ Betsson
Insats: 185 kr (8%)
Spelstopp: 16.00


Tottenham har verkligen hittat formen igen och laget är uppe i 8 raka matcher utan förlust nu. 6 matcher av dessa 8 har man vunnit varav 4 av dessa har slutat med seger med 2 mål eller fler vilket talar för dagens spel. Tottenham ligger på fjärde plats i tabellen och man är i allra högsta grad inblandad i kampen om Champions League platserna. En seger här är ett måste då laget måste vinna alla matcher av den här typen. På hemmaplan är man ruskigt starka då man är uppe i 11 raka matcher utan förlust nu. 8 matcher av dessa 11 slutade med seger varav 7 av dessa slutade med seger med 2 mål eller fler. Som ni förstår så slutar inte Tottenham anfalla vid ledning utan det är full fart framåt hela matchen och idag möter man ett uselt Portsmouth och då kan det rinna iväg.

Portsmouth ligger klart sista i tabellen och allting talar för att laget åker ur högsta ligan den här säsongen. Det märks även på spelarna som inte verkar vilja matcherna längre. Man ger inte 100% och ligger man väl under är det väldigt lätt att börjar rinna iväg likt det gjorde senast mot Chelsea då man åkte på stryk hemma med 0-5. Laget har förlorat 3 av de 4 senaste matcherna och idag lär man få inkassera sin 4e förlust. Det märks även väldigt tydligt att Portsmouth har stora problem med topplagen i Premier League; Liverpool (1-4), Chelsea (0-5), Man Utd (0-5), Man City (0-2) och Arsenal (1-4). Idag ställs man mot ännu ett topplag och då lär man få det svårt igen...

Tottenham har ett stort övertag rent historiskt sett på sin hemmaplan under 2000-talet. Tottenham har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna och den sista matchen slutade oavgjort.

Tottenham saknar Cudicini, Jenas, Lennon, Woodgate, King och Rose inför dagens match. Frågetecken finns för Defoe och Corluka.
Portsmouth saknar Belhadj, Ben Haim, Utaka, Boateng, Diop, Yebda, Dindane, O'Hara, Rocha och Smith inför dagens match.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA MATCHEN HOS BETSSON!

DU FÅR PENGARNA TILLBAKA PÅ DINA TRE FÖRSTA FÖRLORADE KUPONGER HÄR!!



-------------------------------------------------------------------

Spel 9

Millwall - Stockport

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 185 kr (8%)
Spelstopp: 16.00


Millwall har verkligen hittat en formtopp. Man har kört över två topplag de två senaste omgångarna vilket gör att man nu innehar tredjeplatsen i tabellen. Man har slagit Charlton på hemmaplan med fenomenala 4-0 och sedan följde man upp den matchen med att vinna över hemmastarka Leeds på bortaplan med 2-0. Spelarna i Millwall har verkligen hittat en formtopp som vi får hoppas sitta i resten av säsongen. Man är ett extremt hemmastarkt lag med 13-4-1 som resultatrad och 33-11 i målskillnad. Man är uppe i 5 raka segrar och fina 10-1 i målskillnad på dessa 5 matcher. Man är som ni förstår oerhört svårslagna på hemmaplan och 11 raka utan förlust talar sitt tydliga språk.

Motståndet Stockport ligger överlägset sist och krigar för sin existens i League One. Det mesta talar för att laget åker ur och spelarna har väldigt lätt för att ge upp matcherna. Man är uppe i 5 raka utan seger varav 4 matcher har slutat med förlust. Noterbart är att man inte har lyckats göra ett enda mål på dessa 5 matcher. Man är extremt dåliga på bortaplan och den usla formen talar sitt tydliga språk. 1 seger, 1 oavgjord och 10 förluster på lagets 12 senaste bortamatcher. 8 av de 10 förluster slutade med förlust med 2 mål eller fler vilket verkligen talar för mitt spel idag.

Millwall har hela sitt lag att tillgå och ett stort plus för Millwall är att man får tillbaka Harris i anfallet och han bildar då ett ruskigt giftigt anfallspar tillsammans med Morrison. Stort plus där och Millwall vinner den här matchen alla dagar i veckan!

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!




 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!