söndag, mars 28, 2010

Två stabila hemmavinnare!

Idag förlitar jag mig helt och hållet på den Holländska ligan och jag tror mig ha hittat två mycket bra spel. Båda spelen är även idag handicap spel.

Spel 10

Ajax - Groningen

Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.73 @ Bet365

Insats: 183 kr (7%)
Spelstopp: 14.30


Ajax är seriens formstarkaste lag och lägg därtill att laget är det bästa hemmalaget i serien. Två faktorer som gör det här spelet mycket spelvärt. Oddset är kanske inte så högt men vill man ha högre kan man prova ett högre handicap spel. Ajax har 13-1-0 som resultatrad på hemmaplan den här säsongen och mäktiga 50-4 i målskillnad. Man kör över allt motstånd på hemmaplan och man har vunnit med 2 mål eller fler i alla matcher förutom en. Det är ruskigt starkt! Formen är dessutom på topp för laget som vunnit 8 raka matcher och lägg därtill att man vunnit alla förutom en med 3 mål eller fler. Den matchen man inte vann med 3 mål eller fler vann man med 2 mål. Ruskigt imponerande statistik för Ajax som lär fortsätta i samma stil även idag.

Groningen är inget märkvärdigt lag men man verkar ha hittat formen igen. 3 raka segrar har man bakom sig fast mot sämre lag och därför tar jag det med en nypa salt. Man skiftar krafigt i form på bortaplan och man blandar suveräna insatser med riktiga bottennapp. Idag lär man få det tufft hur som helst!

Ajax har en rejält plusstatistik på Groningen på sin hemmaplan. Man har mött varandra 11 gånger under 2000-talet på Ajax hemmaplan och det har slutat med 10 segrar för Ajax och den siste matchen slutade oavgjort.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

--------------------------------------------------------------------

Spel 11

Utrecht - RKC Waalwijk
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 183 kr (7%)

Spelstopp: 14.30

Utrecht ligger på 7e plats i tabellen och idag möter man seriejumbon Waalwijk. Ni som följer min blogg vet att jag spelat emot Waalwijk tidigare och det med mycket lyckat resultat. Man är seriens absolut sämsta lag och man har bara lyckats skrapa ihop 4 segrar på 28 matcher vilket är pinsamt dåligt. På bortaplan har man 1-0-12 som resultatrad och 10-35 i målskillnad. Som ni förstår så ska det här vara en munsbit för Utrecht som jagar Europaplatserna i serien.

Utrecht verkar ha hittat formen igen då man 3 raka segrar och 5-0 i målskillnad. Segrarna är tagna mot lag som är betydligt bättre än Waalwijk och senast körde man över Willem II med 3-0 på bortaplan som verkligen får ses som ett styrkebesked!

Waalwijk är uppe i 10 raka förluster nu och som ni förstår så har även spelarna gett upp hoppet om att hålla sig kvar i högsta ligan. Idag lär man inte få med sig några nya poäng utan man får återigen vända hem med 0 poäng i bagaget och förhoppningsvis en storförlust.

Utrecht har genom åren haft väldigt enkelt för Waalwijk. Man har 11 segrar och 4 oavgjorda matcher mot Waalwijk sedan 1993 och det mesta talar väl för att man ökar på sin segerrad till 12 segrar. Senast lagen möttes vann Utrecht med 5-0!

KLICKA HÄR OCH EXPEKT DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!





 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!