lördag, februari 06, 2010

United krossar Pompey!

Vi hoppas att formen sitter i över helgen och jag tror helgens i särklass bästa spel är Manchester United hemma mot ett oerhört svagt Pompey. Frågan är inte om United vinner utan med hur mycket. Helt säkert är att man vinner med 2 mål eller fler.

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Manchester United - Portsmouth
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.45 @ Betsson
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00


Manchester United fortsätter att imponera i Premier League. Man har tre raka segrar och 10-1 i målskillnad. Senast i raden att få storstryk mot United var Arsenal. United vann med hela 1-3 på Emirates och det var United för hela slanten i den matchen och man imponerade rejält. Nu väntar betydligt enklare motstånd och det finns inget som oroar mig inför matchen. Spelarna i United vet hur man kör över lag som krigar för sin existens, det har man inte minst bevisat då man nyligen har krossat Hull och Burnley med 4-0 respektive 3-0. Jag tror på liknande siffror idag. Självklart kan Ferguson komma att stuva om lite i laget inför den här matchen men jag rankar flertalet av Uniteds bänkvärmare högre än Portsmouths toppspelare.

Portsmouths uttåg ur Premier League fortsätter. Senast fick man stryk mot formlösa Fulham på bortaplan. Man gjorde en bra match och var förtjänt av minst en poäng i den matchen men istället åkte man på stryk. Det kännetecknar ett bottenlag vilket Pompey i allra högsta grad är. Man ligger sist i Premier League och med bara en seger på bortaplan på sina 12 spelade matcher så tror jag knappast att man har en chans här.

United saknar avstängde Rio Ferdinand idag. Skadade är O´shea och Hargreaves samt att Vidic är tveksam till spel.
Pompey får klara sig utan Hreidarsson och troligen även Diop, Smith och Brown.

Som avslutning på den här reken vill jag bara presentera Uniteds hemmastatistik gentemot Pompeys bortastatistik. United ståtar med 10-1-1 som resultatrad och imponerande 31-8 i målskillnad. Pompey har pinsamma 1-2-9 som resultatrad och oerhört usla 5-19 i målskillnad. Det här vinner United alla dagar i veckan!

För den som vågar så finns handicap spelet (0-2) 1 att spela hos Expekt till fin fina 2.20!





SPELVÄRD

Bolton - Fulham
Mitt tips: 1
Odds: 2.25 @ Expekt
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Bolton ser bättre och bättre ut för var match som går sedan Owen Coyle tillträdde som manager för klubben. Det har blivit 3 förluster och 2 segrar på hans 5 matcher som han coachat laget. Förlusterna har kommit mot Arsenal och Liverpool och det är väl förlåtligt men nu möter man sämre motstånd och då ökar segerchanserna. Segrarna är tagna på just hemmaplan mot Burnley och Sheffield United i FA-cupen. Nu möter man ett Fulham som verkligen inte spelar med något självfötroende för tillfället.

Fulham hade inför senaste matchen 5 raka förluster. Senast slog man Portsmouth med 1-0 efter en uselt genomförd match från Fulhams sida. Pompey hade många vassa chanser och med lite tur hade matchen lika gärna kunnat sluta oavgjort så knappast något plus för Fulham i den matchen. Nu väntar en krigarmatch mot ett hungrigt Bolton och när man dessutom spelar på bortaplan så tror jag inte Fulham har mycket att hämta. Man är uppe i 11 raka matcher utan seger på bortaplan. Resultatraden på bortaplan är 1-4-7 vilket innebär att man inte vunnit sedan första bortamatchen den här säsongen. Ser mörkt ut för Fulham!

Bolton saknar Klasnic, O'Brien och Davis. Det öppnar upp för spel för svenska Elmander som fått ganska begränsad speltid den senaste tiden.

Fulhams tränare sa i en intervju häromdagen att Fulhams skadeläge är det värsta han upplevt under sina 34 år som proffessionell fotbollstränare. Man saknar till dagens match Dempsey, Johnson, Pantsil, Konchesky, Davies och Gera. Det är givetvis många tunga avbräck för Fulham som återigen får det tufft.


-----------------------------------------------------------------

Spelaspel

Som vanligt vill jag även hänvisa till mitt expert tips hos Spelaspel.se. Idag har jag hittat ett bra spel i en Italiensk match från Serie A. KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSEN.

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!