söndag, februari 07, 2010

Fortsätter Mallorcas hemmasvit?

Manchester gjorde precis vad man förväntade sig av dem igår. Grattis till er som vågade spela med ett högre handicap på matchen. Var nog fina odds på det. Idag har jag hittat två spännande matcher och som vanligt presenteras dom som en Säker och en Spelvärd.



KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!

SÄKER

Fenerbahçe - Diyarbakirspor
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.65 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.00

Fenerbache har formen på topp och är nu uppe i 4 raka segrar i ligaspelet. Man öser in mål och har 9-2 i målskillnad på de 3 senaste matcherna. Man leder serien och det mycket tack vare det fina hemmaspelet man har. 8 segrar på 9 matcher talar sitt tydliga språk och målskillnaden skrivs till 22-8. Som ni förstår är man ruskigt starka på hemmaplan och motståndet idag skrämmer knappast.

Diyarbakirspor har varit med om en stor spelaromsättning i under januari månad där över 10 spelare har värvats in och över 10 spelare har lämnat klubben. Det kan aldrig vara bra att byta så många spelare under såppas kort tid och därför tror jag att det kommer att tid innan spelarna hittar varandra. Knappast till den här matchen. Diyarbakirspor ligger annars på 15:e plats i tabellen, precis ovanför nedflyttningsstrecket och man kommer nog att ligga kvar där nere och kämpa om att undvika en nedflyttning under resten av säsongen. Man är extremt svaga på bortaplan och man har gått mållösa från de 4 senaste bortamatcherna. Faktum är laget bara mäktat med 2 mål på de 8 senaste bortamatcherna och det är extremt dåligt. Det lär knappast bli enklare att göra mål när man möter ett av seriens bästa försvar.

Lagen har mötts 21 gånger innan och där är det Fenerbahce som har ett stort övertag. På de åtta senaste matcherna har Fenerbahce vunnit fem gånger medan tre matcher har slutet oavgjort. Senast Diyarbakirspor vann mot Fenerbahe var under 2002. Av de 10 matcher i ligan som har spelats i Istanbul har Fenerbahce vunnit 7 medan lagen har delat på poängen i tre matcher. På dessa matcher har hemmalaget gjort 24 mål mot bortalagets 10. Noterbart är att Fenerbache aldrig har förlorat på hemmaplan mot Diyarbakirspor i ligaspelet.

Skademässigt ser det ljust ut för båda lagen. Fenerbache får dock klara sig utan långtidsskadade Ugur Boral.




SPELVÄRD

Mallorca - Villarreal
Mitt tips: 1
Odds: 2.30 @ Betsafe
Insats: 4/10
Spelstopp: 17.00


Mallorca är som dag och natt på hemma/bortaplan. Som tur är spelar laget nu på hemmaplan och då öker segerchanserna betydligt. Man har 9 segrar av 9 möjliga på hemmaplan nu och målskillnaden skrivs till imponerande 24-3. Det är tack vare hemmaspelet man ligger såppas högt upp i serien som man gör. När man får 2.30 på ett såppas bra hemmalag som Mallorca så måste man bara testa. Nu möter man dessutom ett lag med tveksam form och som nyligen bytt tränare. 2.30 är ett extremt bra odds med tanke på förutsättnignarna!

Villarreal bjöd på en svag insats senast när man föll hemma mot Osasuna med 0-2. Man har haft problem med spelet denna säsong och inte riktigt kommit upp i den nivån man normalt ska ligga på. Den förlusten blev droppen för Villarreals styrelse som sparkade tränaren och ny tränare för laget blir B-lags coachen Garrido. Jag tror utan tvekan att han kommer få fart på laget igen som absolut borde ligga högre upp i serien. Laget lär få en positiv effekt men jag tror man får vänta på den effekten ett par matcher. Garrido har fått för lite tid för att hitta lösningar på diverse problem. Den här matchen blir lite som ett prov för honom och jag tror tyvärr inte det räcker mot ett superstarkt Mallorca. Självklart är det här inget supersäkert spel utan mer ett spel med ett bra spelvärde i.

Mallorca saknar bara Ivan Ramis medan man i Villarreal-lägret saknar Giuseppe Rossi som fått resa hem till USA på grund av familjeskäl. I övrigt saknas även Santi Cazorla.



KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ETT GRATISSPEL PÅ 150 KR PÅ LA LIGA FOTBOLL!


-----------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Bjuder även på ett mycket bra spel från spanska La Liga. Har skrivit en analys för Spelaspel.se och för att läsa analysen behöver ni bara klicka här!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!