tisdag, februari 09, 2010

2 bra spel idag!

Härligt med engelsk fotboll mitt i veckan. Har synat omgången noga och hittat två bra spel. Ett från Premier League och ett från Championship. Föreslår även spel på en dubbel!

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER
WBA - Scunthorpe
Mitt tips: 1
Odds: 1.45 @ Unibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

WBA känns ruskigt vassa för tillfället. Efter förlusten mot Nottingham på hemmaplan för 7 matcher sedan har man vaknat till rejält och bland annat kört över serieledarna Newcastle på hemmaplan med 4-2 och även Sheffield United har fått bekänna färg på WBA:s hemmaplan då man blev överkörda med 3-1. Ska även tillägga att man kommer från två raka bortasegrar och nu får laget återvända hem till hemmaplanen och hemmapubliken igen. Då lär man vilja bjuda på fantastiskt fin fotboll igen och det lär Scunthorpe få smaka på. Det är betydligt enklare motstånd för WBA idag än vad man stött på den senaste tiden och då ska man bara vinna en match som denna. Vid seger går man upp på samma poäng som Newcastle och det lär motivera spelarna en match som denna.

Scunthorpe kämpar och sliter i botten för att undvika nedflyttningsstrecket. Det är framförallt bortaspelet som inte har fungerat för laget den här säsongen. 3-3-8 har man på bortaplan och med bara 14 mål gjorda framåt så tillhör man de sämsta bortalagen i hela championship. Det krävs uppryckning om man ska hålla sig kvar. Det lär dock inte komma i den här matchen då man ställs mot tuffast tänkbara motstånd. Man åkte på stryk hemma mot Crystal P senast efter att ha släppt in 1-2 målet på tilläggstid. Det är ruskigt tungt och den matchen lär sitta i bakhuvudet även i den här matchen och då blir det jobbigt mot ett spelskickligt lag som WBA.

Scunthorpe har aldrig vunnit över WBA och det lär knappast ske idag heller. Senast lagen möttes var säsongen 07/08 och vann WBA med 5-0, repris nu?

WBA har en tung avstängning på Jerome Thomas men det finns spelare som kan täcka upp efter honom. Man saknar även Miller och Cech som är skadade.
Scunthorpe får klara sig utan viktige Marcus Williams som är avstängd och Garry Thompson som är skadad. Tunga avbräck för Scunthorpe som redan har en lite trupp att tillgå.

KLICKA HÄR OCH UNIBET DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 500KR!!



Fulham - Burnley
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.00

Den här matchen kan bara sluta målsnål enligt mig. Fulham har bara mäktat med att göra 1 mål på de 5 senaste matcherna i Premier League. Burnley är inte mycket bättre dom då de bara har gjort 2 mål på de 6 senaste matcherna. På bortaplan är det ännu värre för Burnley som har gått mållösa från de 5 senaste matcherna.

Fulham har spelat under 2.5 mål i 16 av lagets 25 matcher den här säsongen. Burnley har spelat under 2.5 mål i 12 av sina 24 matcher. Om man ser till lagens målskillnad så bör den här matchen inte bli särskillt målrik. Fulham har 16-8 i målskillnad på hemmaplan medan Burnley har 8-35 på bortaplan. Nu är Fulham inget starkt offensivt lag så att Burnleys många insläppta mål oroar mig inte speciellt mycket. Ett stort plus för mitt spel är att Burnleys försvar ser starkare ut än på länge och till och med Brian Jensen börjar se mer bekväm ut mellan stolparna.

Fulham dras med en hel hög med skador och det är flertalet nyckelspelare som är drabbade. Andy Johnson blir borta resten av säsongen och även Clint Dempsey, John Pantsil, Dikgacoi och Paul Konchesky dras med långvariga skador. Ett stort plus är dock att Bobby Zamora är tillbaka i truppen.
Det mesta talar för att Burnley kommer ställa upp med en defensiv taktik och satsa på kontringar. Fulham är knappast ett spelförande lag och det kommer nog bli en hel del hawaii fotboll i den här matchen och då inget av lagen verkar ha någon anfallare i form så talar det mesta för en målsnål match och underspelet känns mycket bra!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

SPELVÄRD

Dubbeln:
WBA - Scunthorpe (WBA vinner)
Fulham - Burnley (Under 2.5 mål)
Odds: 2.50 @ Bet365
Insats: 4/10

Spelstopp: 20.45

Läs analyserna ovan. Det känns som att den här dubbeln helt klart är värd en slant.


------------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Vill även passa på att presentera min analys hos Spelaspel.se. Har hittat ett ruskigt bra överspel från Championship. I mina ögon talar det mesta för ett målkalas i den matchen och jag är inte sen på att slänga in en slant på matchen.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANALYSEN!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!