lördag, februari 27, 2010

Två starka hemmvinnare!

Idag har jag hittat två ruskigt starka hemmavinnare i mina ögon. Det här kan inte sluta på annat sätt än en hemmaseger. Spelen känns mycket bra! 



KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Swansea - Peterborough (Swansea vinner)
Leverkusen - Köln (Leverkusen vinner)
Odds: 2.10 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00


Swansea - Peterborough
Toppen mot botten möts i den här matchen och saken ska vara klar här. Swansea är flera klasser bättre än Peterborough och man bör vinna den här matchen utan några större bekymmer. Swansea är i en ruskigt bra form och man är nu uppe i 8 raka utan förlust. På hemmaplan är man ruskigt starka, en förlust på de 15 senaste matcherna i ligaspelet är riktigt bra satitstik. Man har resultatraden 7-7-2 och 14-9 i målskillnad på de 16 matcher man spelat på hemmaplan den här säsongen.

Peterborough vann visserligen med 3-1 hemma mot Ipswich senast men nu spelar man på bortaplan och där trivs man verkligen inte. Man är i särklass det sämsta bortalaget i serien då man endast har spelat ihop 4 poäng på de 16 bortamatcher man spelat den här säsongen. Riktigt uselt! Man är uppe i 7 raka förluster på bortaplan och jag kan inte se hur man ska ha chans i den här matchen.

Swansea saknar Andrea Orlandi, Monk, Bessone, Joe Allen och avstängde Pintado.
Peterborough saknar endast Ryan Bennett inför dagens match.


Leverkusen - Köln
Leverkusen är obesegrade efter 23 omgångar i ligan och det gör att laget leder serien för tillfället. Man är ruskigt starka den här säsongen och man har bara en enda förlust och den kom i cupen då man vilade flertalet spelare så det är förlåtligt. Jag kan inte ser hur Köln ska bryta den fina sviten i dagens match. Leverkusen är seriens starkaste hemmalag då man spelat in 29 poäng så här långt. Man har resultatraden 9-2-0 och målskillnaden 28-8. Formen är som ni förstår riktigt bra för Leverkusen och idag lär man möta ett Köln som backar hem med hela laget och försöker sig på kontringar. Jag tror Leverkusen klarar bryta ned Köln i ett tidigt läge och man kommer vinna matchen komfortabelt.

Köln kommer från tre raka blytunga förluster nu. 1-5 hemma mot Stuttgart senast och före det åkte man på stryk med 2-0 borta mot Schalke 04. Den tredje förlusten är en pinsam förlust i cupen mot ett lag från de lägre serierna som man åkte på stryk mot med 2-0 på bortaplan. Det finns inget som imponerar hos Köln för tillfället och att man ens ska ha en chans att ta poäng mot Leverkusen på bortaplan känns långsökt.

Leverkusen har rejäl plusstatistik på Köln på sin hemmaplan. På de 10 senaste matcherna lagen har mött varandra så har Leverkusen vunnit 9 av dem medan Köln bara har vunnit en enda. Leverkusen är uppe i 7 raka segrar mot Köln på sin hemmaplan och 6 av dessa har slutat med seger med 2 mål eller fler vilket talar för mitt handicap spel som ni kan se nedan. Noterbart är att Leverkusen vann bortamatchen mot Köln den här säsongen med 0-1.

För er som är oroade över Leverkusens motivation till matchen ska veta att det är ett derby och Leverkusen lär ge 110% i varje närkamp och man lär ge allt för att vinna matchen. Självklart kommer Köln göra samma sak men Leverkusen är flera klasser bättre än Köln.



SPELVÄRD


Leverkusen - Köln
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @
Expekt
Insats: 4/10
Spelstopp: 18.30


Se analysen ovan!


-----------------------------------------------------------------


Bjuder även på två bra spel hos Spelaspel.se. Det handlar om två olika spel från Engelska Premier League och Championship.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSEN!




 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!