tisdag, februari 23, 2010

League One fotboll idag..

Idag bjuder jag på en dubbel till ett ganska blygsamt odds.

SÄKER

Swindon - Stockport
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45


Det skiljer en hel del mellan dessa lagen och när vi får fina 2.20 för en två målsseger för Swindon så är det bara att tacka och ta emot. Swindon är nu uppe i 11 raka utan förlust på hemmaplan varav 9 av dessa har slutat med seger. Man har kryssat mot Charlton och Norwich som båda är topplag i serien. 5 av de 6 senaste hemmamatcherna har slutat med seger med 2 mål eller fler för Swindon och nu möter man ett av seriens sämsta bortalag. Då ska man bara vinna och till ett så här bra odds så måste man trycka in på handicap spelet. Swindon har gjort fler mål på hemmaplan än vad Stockport gjort i hela serien den här säsongen. Resultatraden på hemmaplan 10-5-1 och 29-15 i målskillnad imponerar.

Stockport ligger sist i serien och det mesta talar för att man åker ur serien. Man vann visserligen senast mot ett annat bottenlag Exeter men det säger inte så mycket. Nu väntar ett motstånd av helt annan kaliber och då får man återigen inkassera en förlust. Bortaspelet är uselt och före segern senast så hade laget 7 förluster och 1 oavgjord på lagets 9 senaste bortamatcher.

Båda lagen kan ställa upp med helt ordinarie lag. Lagens 3 senaste möten på Swindons hemmaplan har slutat 3-0, 2-0 och 1-1. Idag lär slutresultatet bli 2 eller 3-0 återigen.


SPELVÄRD

Dubbel:
Norwich - Southend
(Norwich vinner)
Swindon - Stockport (Swindon vinner)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45


Norwich - Stockport
Norwich toppar tabellen och det gör man mycket tack vare sitt fina spel på hemmaplan. Man förlorade visserligen senast men före det hade man 11 raka vinster. Resultatraden på hemmaplan är 12-2-2 och det imponerar stort och målskillnaden 37-17 är helt okej den också. Förlusten senast kom mot Southampton som är fler klasser bättre än Southend. Den förlusten fungerar nog bra som tändvätska för Norwich som bör köra över Southend idag.

Southend har usel form då man har 7 raka matcher utan seger bakom sig. Senast åkte man på stryk mot MK Dons med 3-1 och man var helt chanslösa i den matchen. Det lär bli ett liknande scenario idag. Southends bortafacit 3-2-11 är knappast något som skrämmer och målskillnaden skrivs till 15-26. Som ni förstår så lär man få det jobbigt mot ett av seriens starkaste hemmalag.

Norwich fick darel Russell utvisad förra matchen och han missar troligen dagens match. Man lämnade in en överklagan över utvisningen vilket kan betyda att han kommer till spel ändå. I övrigt saknar man Whitbred och McDonald.
Southend saknar Grant och O´Keefe i dagens match.


Swindon - Stockport
Läsa analysen ovan.


KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DUBBELN HOS BET365 OCH TA DEL AV BOLAGETS BONUS!
--------------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Idag bjuder jag på två nya spel hos Spelaspel.se som känns mycket spelvärda!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSEN!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!