onsdag, februari 17, 2010

League Two idag!

Igår satt allt och det kändes bra. Idag tar vi nya tag och jag bjuder på en mycket spelvärd dubbel till ett ganska blygsamt odds men den känns nästintill säker!

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Notts County - Grimsby
Mitt tips: 1
Odds: 1.46 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45


Notts County är inne i en mycket bra trend för tillfället. Man har 4-0-1 som resultatrad på sina 5 senaste matcher, förlusten kom mot suveräna serietvåan Bournemouth på bortaplan. Men man visar upp ett mycket bra spel och det märkte man inte minst när man slog Wigan på bortaplan med 0-2 efter att ha kryssat hemma mot dem. Riktigt stark insats. Notts County är ett lag som tillhör toppen och vill dem behålla sin placering i ligan bör dem vinna här eftersom lagen nedanför jagar febrilt. Hemmaplan betyder mycket för Notts County som haft det lätt där mot de sämre lagen i ligan. De har vunnit med 3-0, 2-0, 2-0, 5-0 och 4-0 när de spelat mot lagen på den nedre halvan. Endast Torquay har tagit poäng där. Det mesta talar för ännu en komfortabel seger idag.
Grimsby ligger näst sist i tabellen och har inte vunnit en match sedan slutet av september. Laget har 0-3-2 på de fem senaste och har bara gjort två mål framåt på dessa fem matcher. Grimsbys senaste förlust kom mot just Notts County på hemmaplan där man förlorade med 0-1. På bortaplan är Grimsby usla och 9 raka utan seger talar sitt tydliga språk. Senaste segern på bortaplan kom i LDV Vans Trophy då man slog Hartlepool med 0-2 på bortaplan. I seriespelet har man 11 raka utan seger varav 4 av dessa är förluster. Resten av matcherna har slutat oavgjort och noterbart är att Grimsby har gått mållösa från 6 av dessa matcherna. För att nedvärdera Grismbys bortaspel än mer så har laget bara mäktat med att göra 2 mål på de 7 senaste bortamatcherna och det är riktigt uselt! Ikväll lär man få det tufft...

Notts County får tillbaka anfallaren Sean Canham som i förra matchen var cup-tied.
Grimsby har frågetecken för mittfältaren Paris Cowan-Hall och båda försvararna Robbie Stockdale och Nick Hegarty.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!



Bayern Munchen - Fiorentina
Mitt tips: 1
Odds: 1.50 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

Bayern har tagit tolv raka segrar med möten i Bundesliga, Champions League och DFB Pokal och toppar den tyska förstadivisionen tillsammans med Bayer Leverkusen. Man är som ni förstår i toppform! Bayern har ett lag i världklass, mittfältet med Robben, Schweinsteiger, Van Bommel och Ribéry är utan tvekan bland de bästa i Världen. Man leverar varje match och med formtoppade forwarden Gomez längst fram som gör många mål så kommer Fiorentina få en jobbig dag på jobbet. Man har ett oerhört starkt lag på pappret och bevisligen så har man fått igång laget nu och då lär knappast Fiorentina kunna rubba de Tyska giganterna!

Fiorentina har en usel form i Italien då man bara har tagit 1 poäng på de 5 senaste matcherna. Man innehar en elfte plats i Serie A nu och det är verkligen inte vad man hoppats på före säsongen. Det jobbiga för Fiorentina är att trots att man spelar bra så vinner man inga matcher. Det tär på självfötroendet och därför lär det bli extra jobbigt att möta ett formtoppat Bayern München idag. Man kommer säkerligen lägga sig något på defensiven här och hoppas på att få med sig ett oavgjort resultat.

Fiorentina trivs inte på tysk mark då laget aldrig har vunnit i Tyskland. På fyra försök har man tre förluster och en oavgjord. Lagen möttes i gruppspelet förra säsongen och då vann Bayern med hela 3-0. Repris nu?

Bayern har inga skador att oroa sig för utan bara små tveksamheter kring om Miroslav Klose kan starta eller inte men mycket talar för att han kommer till spel.
Fiorentina har det desto jobbigare då Cristiano Zanetti, Adrian Mutu, Mario Alberto Santana och Alessandro Gamberini saknas av diverse orsaker ikväll. Fyra normalt sett ordinarie spelare hos Fiorentina...

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ETT GRATISSPEL PÅ 150 KR PÅ CHAMPIONS LEAGUE FOTBOLL!





SPELVÄRD
Dubbel:
Notts County - Grimsby (Notts County vinner)
Bayern Munchen - Fiorentina (Bayern vinner)
Odds: 2.19 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 20.45


KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!

------------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Den här matchen hittar ni hos Spelaspel där jag hittat ett mycket bra spel från den Holländska ligan. Ett mycket gott råd är att klicka på länken nedan som tar er vidare till Spelaspel där jag skrivit min analys.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE ANALYSEN!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!