lördag, februari 20, 2010

Cardiff ångar på!

Idag har jag hittat mina spel i Engelska Championship.



KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Cardiff - Barnsley
Mitt tips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10

Spelstopp: 16.00

Det här känns som ett mycket bra spel i mina ögon. Cardiff imponerar stort för tillfället och senast spelade man 1-1 hemma mot WBA efter man gjort en kanon match. Kanske förtjänade man även att vinna matchen men ineffektiveten gjorde att slutresultatet skrevs till 1-1. Cardiff har en suverän hemmaform och 4 segrar på och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna är imponerande. Nu möter man dessutom ett lag som är helt ur form och då ökar segerchanserna!

Barnsley har tre raka förluster bakom sig nu och det fina spel man visade upp tidigare är som bortblåst. Man får känslan av att spelarna spelar utan självfötroende på planen när man ser Barnsley för tillfället. De 2 senaste förluster har kommit mot lag från den nedre delen av tabellen och det håller knappast för ett Barnsley som jagar playoff platserna. Det krävs en rejäl uppryckning för laget för att man ska ha en chans på de platserna och då är kanske Cardiff på bortaplan ett optimalt lag att möta. Det gör att det här spelet känns ännu bättre.

Cardiff har väldigt lätt för Barnsley på hemmaplan och man har vunnit de 3 senaste åren och alla 3 åren har man vunnit med 2 mål eller fler. Det talar för dagens spel!

Skademässigt saknar Cardiff följande spelare: Aaron Wildig, Gavin Rae och Darcy Blake. Frågetecken för Stephen McPhail och skyttekungen Peter Whittingham men det mesta talar för att den sistnämnda spelar.
Barnsley saknar Iain Hume, Emil Hallfredsson och Rob Kozluk. Ryan Shotton är avstängd och missar matchen. Man har även frågetecken kring Kieran Trippier och Bobby Hassell.
KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!



SPELVÄRD

Blackpool - Reading
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.95 @ Unibet
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00


Det här luktar målfest lång väg. Det är två offensiva lag som möts och båda lagen har väldigt lätt att hitta målet. Blackpool gick mållösa från två raka matcher före den senaste matchen då man vaknade igen och slog Middlesbrough med 2-0. Det här dock inte till vanligheterna att man går mållösa från någon match. Före de två matcherna som man blev nollade så hade man gjort mål i 16 raka matcher och nu verkar man fått fart på målskyttet igen och då känns det här överspelet mycket bra.

Reading har gjort mål i 18 av sina 19 senaste matcher och även det talar mycket för mitt överspel i den här matchen. Som jag skrev ovan så har båda lagen väldigt lätt för att hitta målet och spelvärdet ligger helt klart i överspelet i den här matchen.

Blackpool snittar 2 mål per match på hemmaplan medan Reading har ca 1,5 i snitt på bortaplan. Men då Reading är i riktigt bra form för tillfället så tror jag mycket på det här spelet. Man har 4-0-1 som resultatrad på de 5 senaste matcherna nu och man har gjort 9 mål på de 4 senaste matcher nu. De flesta bolagen lägger ett knappt favortiskap på underspelet i den här matchen och det är därför jag tycker spelvärdet finns i överspelet här.






-----------------------------------------------------------------

SPELASPEL

Bjuder på en analys på en spansk kvällsmatch. För att se vilken match och för att se hela analysen så KLICKA HÄR så kommer du direkt till analysen.
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!