söndag, februari 21, 2010

All-in på den holländska ligan!

Gårdagen kunde slutat bättre men men, nya tag idag och jag lägger stort fokus på den Holländska ligan och har hittat ett par mycket säkra spel idag!

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!




SÄKER
Ajax - Vitesse
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.64 @ Unibet
Insats: 8/10

Spelstopp: 14.30

Ajax tappade i veckan ledningen mot Juventus som sedan slutade med en 1-2 förlust. Hade man haft lite mer skärpa i försvarsspelet så hade man mycket väl kunnat vinna matchen. I övrigt är formen mycket bra hos Ajax som har 3 raka segrar och 9-0 i målskillnad på dessa matcher. Man är uppe i 7 raka utan förlust nu och det mesta talar för att den sviten fortsätter även efter den här matchen. På hemmaplan är Ajax överlägsna och man har 10 segrar, 1 oavgjorda och 0 förluster på sina 11 spelade matcher och lägg därtill den ruskigt fina målskillnaden 38-3. 9 av de 10 segrarna har varit med 3 mål eller fler så det talar verkligen för mitt spel idag. Känns riktigt stabilt och om inte Ajax är helt slutkörda efter matchen mot Juventus så vinner man den här matchen utan problem med 2 mål eller fler!

Vitesse såg länge ut att vinna mot Twente förra helgen men Twente lyckades vända matchen de sista tio minuterna och stal segern från Vitesse, där det avgörande målet kom i den 92 minuten. Det är ett tydligt tecken på att laget inte orkade stå emot 90 minuter och nu möter man ett Ajax som lär dra upp tempot tidigt i matchen och då blir det tufft för Vitesse att stå emot. Man kommer från två raka förluster nu och man har inte vunnit på 5 matcher nu och det ser tufft ut för Vitesse. Laget ligger på en 13:e plats och har spelat in 23 poäng. På bortaplan har laget varit dåligt och man har endast vunnit tre gånger på tolv försök.

Ajax saknar till matchen Gabri, Lindgren och Atouba som alla är skadade.
Hos Vitesse saknas Molhoek och Pluim då de är skadade och det återstår och se om anfallaren Kaloglu kommer till spel. Ett tungt avbräck för Vitesse om han inte kommer till spel.

Lagen har möttes för nio omgångar sen och då krossade Ajax Vitesse med hela 5-1 och rent historiskt sett så har Ajax haft väldigt enkelt för Vitesse på hemmaplan. Sedan 1994 har man mött Vitesse på sin hemmaplan 16 gånger och det har slutat med 14 segrar och 2 förluster. 12 av dessa 14 segrar har slutat med en segermarginal på 2 mål eller fler för Ajax. Faktum är att de 3 senaste säsongerna har man vunnit med 3-0, 4-1 och 3-0 och det talar verkligen för mitt spel idag!





PSV - Sparta Rotterdam
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.50 @ Unibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.30


PSV åkte på stryk i veckan mot Hamburg i Europa League. Faktum är att det var PSV:s första förlust på mycket, mycket länge. Man hade en enda förlust på de 49 senaste matcherna före den matchen vilket är extremt imponerande! Men alla sviter har ett slut och nu är det dags att skapa en ny svit och då är Sparta ett bra motstånd att krossa. Hemma i Holland har man har 3 raka segrar och 5-1 i målskillnad på dessa tre matcher. Man leder inte helt oväntat serien efter 23 omgångar. Man är obesegrade och det är framförallt spelet på hemmaplan som har imponerat. Man har 11-1-0 som resultatrad och imponerande 30-9 i målskillnad. Jag har svårt att se hur Sparta ska ha en chans här.

Sparta ligger på en 15e plats i tabellen och man slåss för att undvika nedflyttning. Man plockar de flesta av sina poäng på hemmaplan och nu när man ska spela på bortaplan så blir det desto tuffare. På bortaplan har man 1-3-7 som resultatrad och pinsamma 8-23 i målskillnad. Det lär inte bli lätt när man möter ett av seriens bästa hemmalag.

Lagen har mött varandra 13 gånger sedan 1994 på PSV:s hemmaplan och det har slutat med 12 segrar för PSV och 1 seger för Sparta. Av dessa 12 segrar så har man vunnit 8 av dem med 2 mål eller fler och det talar för mitt handicap spel idag.





Twente - Willem II
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.62 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.30


Twente slog i veckan Werder Bremen på hemmaplan och det bekräftar lagets enorma hemmastyrka. Man har 10-1-0 som resultatrad i ligaspelet och målskillnaden skrivs till 24-8. Som ni förstår så trivs laget utomordentligt på hemmaplan och en seger krävs idag om man ska hänga på Ajax i toppen. Det mesta talar även för hemmasegern då det ska skilja flera nivåer mellan dessa lag. Twente slåss i toppen medan Willem II slåss i botten.

Willem II rekade jag emot för inte så länge sedan och även då förlorade man. Man är usla på bortaplan och resultatraden 1-0-11 talar sitt tydliga språk. Man är sämsta laget på bortaplan i hela Holländska högstaligan. Man har 8-28 i målskillnad på dessa 12 matcher och som ni ser så gör man få mål medan man släpper inga många bakåt. Det talar för mitt handicap spel här då PSV:s offensiv kan ställa till med stora problem för Willem II:s backlinje.

Lagen har mött varandra 16 gånger sedan 1994 på Twentes hemmaplan och det har slutat med 11 segrar för Twente, 3 oavgjorda och 2 segrar för Willem II. Av dessa 11 segrar så är 10 av dem vunna med 2 mål eller fler. Som ni ser så talar även historien för handicap spelet ska gå in i den här matchen.

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!



SPELVÄRD
PSV - Spartar Rotterdam (PSV vinner med 2 mål eller fler)
Ajax - Vitesse (Ajax vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 2.46 @ Unibet
Insats: 4/10
Spelstopp: 14.30

Läs analyserna ovan och tryck in!
 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!