tisdag, februari 16, 2010

Derbys hemmaform fortsätter?

Idag bjuder jag på spel från Championship där jag hittat en bra vinnare till ett mycket fint odds!

KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Det här spelet hänvisar jag till Spelaspel. Jag har skrivit ihop en analys om en match där det ena laget besitter stora segerchanser.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANALYSEN!


SPELVÄRD

Derby - Preston
Mitt tips: 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 5/10 Units

Spelstopp: 20.45

Derby har spelat upp sig rejält på slutet och i senaste matchen var man när att slå Birmingham från Premier League då lagen möttes i FA-Cupen. Birmingham avgjorde på tilläggstid vilket givetvis är tungt för Derby men nu kan man istället fokusera på ligaspelet där man vid seger här kan ta ett stort kliv ifrån bottenträsket. Det är framförallt hemmaspelet som imponerar hos Derby för tillfället. Man har i de två senaste matcherna på hemmaplan i seriespelet vunnit över serieledande Newcastle med hela 3-0 och ligatrean Nottingham med 1-0. Riktigt starka bedrifter, nu möter man Preston som inte ens är i närheten av att ha samma kapacitet som Newcastle eller Nottingham. Derbys segerchanser ska vara mycket bra!

Preston är väldigt ojämna då man blandar bra insatser med ruskigt dåliga insatser. Det är framförallt bortaspelet som inte har fungerat för laget den senaste tiden. På de 8 senaste bortamatcherna har man pinsamma 1-1-6 som resultatrad och än mer usla 4-14 i målskillnad på dessa matcherna. Man har gått mållösa från 5 av de 8 matcherna och för att få med sig någon poäng härifrån så krävs det mål och det blir svårt för Preston som troligen får inkassera ännu en förlust på bortaplan.

Derbys tränare har sagt till media att han kommer spela med samma lag som gjorde en strålande insats mot Birmingham senast. Tveksamma till spel är dock Jake Buxton och Stephen Pearson men det mesta talar för att dom båda kommer till spel i dagens match.
Preston saknar båda mittfältarna Richard Chaplow och Paul Parry inför dagens match.

2.20 på ett stekhett hemmalag mot ett iskallt bortalag är helt klart spelvärt i mina ögon!

KLICKA HÄR OCH BET365 DUBBLAR DIN FÖRSTA INSÄTTNING UPP TILL 1000 KR!!


------------------------------------------------------------------

CHAMPIONS LEAGUE

Det är två stekheta matcher idag i Champions League:

Lyon - Real Madrid
Milan - Manchester United

Mangansspeltips kan i samarbete med Unibet erbjuda ett helt riskfritt spel för 150 kr!
Klicka här eller på länken nedan så får du ett helt riskfritt spel hos Unibet!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!