söndag, februari 14, 2010

Målfest i Madrid!

Gårdagen såg ut att ge 100 procentigt resultat men Benfica klarade konstigt nog bara göra 1 mål mot jumbon Belenenses och därmed missades handicap spelet. Stor besvikelse igår men nya tag idag och jag har återigen hittat ett par bra spel.



KLICKA HÄR FÖR EN KORTFATTAD SPELBOLAGSGUIDE DÄR DU KAN HITTA ALLA BOLAGENS BONUSAR!


SÄKER

Atletico Madrid - Barcelona
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.57 @ Betsson
Insats: 8/10 Units
Spelstopp: 21.00


Jag är helt säker på att flera av er läsare har fått upp ögonen för den här matchen då Barcelona saknar flera tongivande spelare inför dagens match.

Altetico verkar ha fått igång sitt målskytte igen efter ett par matcher då det har sett trögt ut. Man har nu spelat tre raka matcher mot Racing Santander i cupen och ligan och det har slutat med 7 mål framåt vilket är ett stort plus för Atletico. Laget har en mycket vass offensiv att tillgå med Forlan och Aguero som starka namn. Försvaret brukar dock se ut som rena hönsgården och det kan bli jobbigt när man möter en av seriens starkaste offenviser.

Barcelona har gjort 52 mål på 21 matcher den här säsongen och det vittnar om lagets oerhört starka offensiv. Bortaspelet är inget undantag för Barcelona som gjort 24 mål framåt på de 11 bortamatcher man spelat den här säsongen. Det talar mycket för mitt spel idag då man möter ett lag vars defensiv kan vara ligans sämsta när de har en dålig dag

Här nedan följer Barcelonas skadeläge inför matchen:

Yaya Touré, mittfältare
Fick utgå med en sträckning i innerlåret, efter drygt halva ligamatchen mot Getafe. Uppges bli borta i upp till 15 dagar.
Dani Alves, försvarare
Drabbades av en muskelbristning under uppvärmningen till Getafematchen och får stå över spel i tre veckor.
Carles Puyol, försvarare
Har problem med en vänsterfot och kan inte delta i träningarna. Osäker medverkan mot Atlético.
Éric Abidal, försvarare
Skadade sig på en träning och den formstarke fransmannen skadade sitt vänsterlår så illa, att han enligt de första rapporterna tvingas vila i två månader.
Dmytro Chygrynskiy, försvarare
Borta en vecka efter en mindre sträckning i låret.

Avstängda spelare:
Rafael Márquez, försvarare
Avstängd i en match efter att ha blivit utvisad mot Getafe.
Gerard Piqué, försvarare
Avstängd i en match efter att ha blivit utvisad mot Getafe.

Som ni ser så saknas en massa försvarare inför matchen. Pique, Abidal och Alves är ordinarie backar tillsammans med Puyol. Därför är det mycket troligt att Puyol kommer tvingas spela trots bekymmer med sin fot. Ersättarna till dessa spelarna normalt sett är Marquez som är avstängd och Chygrynskiy som är skadad. Även Yaya Toure brukar vara tillgänlig att flytta ned till backlinjen. Men som ni ser så saknas samtliga av dessa spelarna och det gör att Barcelona har stora bekymmer inför den här matchen.

Något mer som även talar för spelet är de historiska matcherna mellan lagen. Det blir alltid en massa mål när dessa lagen möts. Av de 15 senaste matcherna på Atleticos hemmaplan så har 11 av dessa matcher slutat med över 2.5 mål. Faktum är att de 5 senaste matcherna mellan lagen har slutat med över 2.5 mål. Stort plus för mitt överspel!

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ ETT GRATISSPEL PÅ 150 KR PÅ LA LIGA FOTBOLL!


 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!