lördag, januari 30, 2010

Storseger för Cardiff igen?

Vi går mot bra plusstatistik under Januari måndag här på mangansspeltips och ni som följt spelen har förhoppningsvis plussat rejält om ni valt spelen rätt. Idag bjuder jag på ytterligare två bra spel i mina ögon.

SÄKER

Cardiff - Doncaster
Mitt tips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Cardiff fullkomligt exploderade senast då man körde över normalt hemmastarka Bristol City på bortaplan med hela 6-0! En ruskigt bra insats av Cardiff som var extremt effektiva i sina avslut. Det lär stärka självförtroende för laget som kommer ge allt i dagens match mot Doncaster. Laget är inne i en mycket bra trend för tillfället och man är obesegrade i de 7 senaste matcherna man spelat. Man har tre raka segrar och har på dessa matcher gjort 11 mål! Som ni förstår har man verkligen haft lätt för att hitta målet den senaste tiden och när man nu möter ett Doncaster vars försvar raserades helt förra omgången så ska segerchansen vara mycket bra.

Doncaster som har rekade för ett par dagar sedan svek mig rejält. Jag har sett en hel del sekvenser från förlust matchen mot Middlesbrough och det såg rikigt illa ut i försvaret hos Doncaster. Släpper man igenom Cardiff lika enkelt som man släppte igenom Middlesbrough så lär förlust siffrorna bli höga idag. Man förlorade med 1-4 på hemmaplan mot Middlesbroug i den senaste matchen man spelade. Före den matchen åkte man på stryk borta mot Derby i FA-cupen och det verkar som att laget är på nedgång igen efter lagets formtopp.

Cardiff vann förra säsongen med hela 3-0 mot Doncaster och det mesta talar för att det kommer bli en ny seger för Walesarna idag.

Cardiff saknar Mark Hudson och Joe Ledley idag.
Doncaster får klara sig utan Dean shiels idag.



SPELVÄRD

Benfica - Vitoria Guimares
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.15


Benfica ångar på i ligan och vid seger ikväll så går man upp i serieledning. Formen är extremt bra då man har 11 raka utan förlust varav 8 av dessa matcherna har slutat med seger för Benfica. Hemmaspelet den här säsongen har varit ruskigt bra och resultatraden 6-1-0 imponerar. Lägg därtill den ofattbara målskillnaden 29-3 på dessa 7 matcherna. Som ni förstår så är Benfica ruskigt hemmastarka och det lär Vitoria få känna på ikväll. Man har fått igång målskyttet igen och både Oscar Cardozo och framförallt Javier Saviola har börjat hitta rätt igen och när dom två är i form så är det inget lag som går säkert. Dom har gjort 20 respektive 17 mål vardera den här säsongen och jag hoppas dom utökar sin målskörd ikväll.

Vitoria har haft det tufft på slutet och man har spelat 6 matcher under 2010 och det har resulterat i 1 seger, 3 oavgjorda och 2 förluster. Det är ingen form som imponerar på mig när man möter ett extremt starkt Benfica. Bortaspelet har inte heller imponerat för Vitoria och som bara mäktat med att göra 5 mål framåt på sina 8 bortamatcher den här säsongen. Nu möter man seriens kanske bästa defensiv och då blir det tufft att göra något mål framåt. Risken är stor att man blir nollade i kvällens match.

Lagen möttes nyligen i cupen på Vitorias hemmaplan och då slutade matchen 1-1. Noterbart är att planen var extremt vattensjuk och det kvar knappt att matchen spelades. Därav ett övertag för Vitoria som slapp bli utrullade av ett spelskickligt Benfica. Idag lär det bli jobbigare för Vitoria som inte kommer ha mycket att säga till om.

Som slutord vill jag bara tillägga att det är ganska stor skillnad mellan topplagen i Portugal och de lagen som ligger i de lägre regionerna. Benfica har nästan dubbelt så mycket poäng som Vitoria och enda möjligheten för Vitoria att ta poäng är om Benfica har en extremt dålig dag vilket vi självklart inte hoppas dom har. Jag tror på en klar hemmaseger och mål av Saviola. Hittar ni något spelbolag som erbjuder målskytt spel på Saviola så hojta till för då slår jag till direkt!


-----------------------------------------------------------------

Spelaspel

Har även rekat två matcher hos Spelaspel.se idag. Matcherna är tagna från England och allt ni behöver göra för att se mina analyser är att klicka här!

 

Samarbete

Mangans speltips är villig att inleda samarbete för gynnande av båda parter. Vid intresse, kontakta mig nedan genom att klicka på länken:


Spela med ansvar

Mangan's Speltips ansvarar ej för förluster vid spel. Vi uppmanar ej läsarna till att satsa pengar på våra tips. Kom ihåg, satsa ej större belopp än vad du har råd att förlora.

Spela smart - Spela lagom!